Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postigao je on davno, ne bi ga Smith doveo bez razloga na vlast
Jeste procitali tekst? Jel vidite da im ne daju sve sto pozele, ako zauzvrat nece i Bosnjaci od toga imati koristi. Tako da samo gledajte kako se to radi ;)
Konjakovič igra kako HDZ svira
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
2/3 Doma naroda je potrebno za promjenu Izbornog zakona, tako da bez SDA/DF ne moze nista ;)
Laktasenko pozelio SDA, ne moze sa Konakovicem onako kako je s njima navikao 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sve to po osnovu Dejtonskog sporazuma, a njega nije potpisao Dino. Ne vjerujem da Konakovic ima takve namjere dok se to ne pokaze. Mnogima je cilj da ga blate i sruse. Vjerujem da niko je moze napraviti gresku koja ima razmjere potpisivanja Dejtonskog sporazuma.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
"uvijek sam cijenio trud, kao i lični integritet, koji u ovaj događaj godinama ulaže Dragan Čović. I to ništa nije sporno. Međutim, kada sam vidio da treba da sjedim za stolom s Christian Schmidt, onda nisam htio da kvarim idilu o kojoj Konaković..." Pa nije Konakovic organizirao dogadjaj vec Covic. Je li ga to strah uputiti prigovor na pravu adresu? 🤣🤣🤣🤣🤣
Genocdasi vas ne treba niko nista pitat marionte ruske
Ovo samo ima u Bosni - danas ne valja Dodik, Ili Bakir .. sutra se place za njima, nekakv Konakovic je kao izdajnik a Covic je Papa Urban drugi… to je kad mrznja kolo vodi … Dodik je konj zacementirajte to u svojoj glavi, sve sto kaze , pomisli rad na stetu Bosne, pa i kad dise dise da Bosne nema . Pogledajte mu u oci , mrzi vas duboko, bespovratni i bez kompromisa.
SDFA i Dodik u velikoj grande koaliciji. Tuga je na šta su spali SDFA botovi da brane Dodika. Samo im je još to ostalo.
Baju samo ne treba uzimati ozbiljno i spuštati se na njegov nivo, tako da će on vrlo brzo biti sveden prvo u okvire RS, zatim u okvire rodnih Laktaša, i na kraju baja će svoju stogodišnju secesionisticku priču nastaviti voditi iskljucivo u krugu porodice Dodik.
Gledaj ti kako ćeš u junu da vratiš dugove,pusti se ti Konakovica I Čovica
Jarane, tebe na vlasti odrzava SDA. Sad ce oni saopstenje da te podrze i nesto tu ubace ala drzavna imovina, pa ces ti da se prepucavas i s njima, pa ces i njima nesto reci i sve tako.
Nebitan si Milorade. Entitet kojim vladaš, odnosno osiromašeni i opustošeni manji dio BiH, nema šta raditi na ekonomskim forumima. Kad Orban organizuje neko anti LGBT ili anti migrantsko okupljanje, ti ćeš prvo biti pozvan.
AKO JE DODO TO REKAO MORA DA JEST HAHA
Dodik bar ogoli stvar do kraja, a to je da je car go. Konakoviću izdajniče, vjerovatno ideš zamoliti čovića da ti pomjeri izborni zakon dok se malo ne popraviš kod svog naroda, izdajniče!
Ako Srbija napravi dogovor sa Kosovom, ulazak u EU će joj biti poklon. Onda se nadaju Dodik i njegovi da ionako imaju EU pasoše i da BiH i ne treba u EU
Samo mu ne treba dati državnu imovinu
Ebga Dodik sad BiH ide punom parom u EU. Sad se polako pokazuje ko je protiv ulaska BiH u evropsku bezcarinsku zonu. SDA i RS.
stari lozionicar.
Ja da sam dužan i milju maraka nekome ne bih mogao mirno da spavam.A za nesanicu bi možda krivio i komšiju što pušta vodu u WC-u poslije deset sati.