Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbe ugrozava Dodik. Ostale Bakir i Covic. Da se ne lazemo!
Ja sam za podrsku ovom cestitom covjeku Hadzikadicu da ove lesinare jednom zauvjek posaljemo na smetliste gdje im je i mjesto zive decenijama od sirotinje i harama i nikad im nije dosta mislim dace narod posteni ove lasinare kazniti na izborima.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Dok drugi kandidati za svoje položaje mogu zahvaliti stranačkom stažu, MIRSAD HADŽIKADIĆ je svoju poziciju izborio samo i isključivo svojim radom! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Pratite i učestvujte u 'Uživo sa Mirsadom' - Facebook live razgovor danas od 18:30 do 19:15 h: https://www.facebook.com/events/2161027880827890
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodo je svoje odvozio.
jooj vidi Željke!!!
ovaj se pravo uzivio hahahaha pad ce biti jako bolan
Ronhille bre , ....ti izgleda još ne razumeš da će tebi biti zabranjen izlazak na izbore... Preko profešura Nikolice ( koji je dobio žuti) , tebi je spreman rumeni ( carton) ... Bu , ti sve jasno za par dana... PS : a do tada , vozikaj se ti ...i prduckaj...uskoro je konec...
... bićeš ti Milokrade u Predsjedništvi taman koliko i Čović i Bakir!
Pozivam da se ubije ovo dubre !
STOP! GOVOR MRŽNJE! Vaš komentar spada u govor mržnje! Bit ćete prijavljeni policiji, te banovani sa sajta! Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima BiH.
Srbi apsolutno nisu ugroženi u većem entitetu, čak što više uživaju brojne pogodnosti pri zapošljavanju zbog upotpunjavanja nacionalnog ključa. Dokazano je da su Srbi dobrovoljno i bez prisile napustili ovo područje tokom rata.
Frajer otvoreno kaže da će bojkovati predsjenistvo ako ne bude kako on bude htio. Srbi ce ga naravno podrzati u tome. Iskreno, za nas bošnjake je važniji glas za hrvatskog člana s obzirom da ako Čović pobjedi (a jedini konkurent mu je Komšić) onda će on u skladu sa Dodikom unišititi Bosnu (bojkovati sjednice i sve aktivnosti predsjenistva). SVI ZA KOMSICA
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Drugi kandidati pola familije zaposle na državne jasle a HADŽIKADIĆ – eva kao njegova kćerka naprimjer, dobije grant i pokloni ga za liječenje oboljelih od tumora u BiH. https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Pratite i učestvujte u 'Uživo sa Mirsadom' - Facebook live razgovor danas od 18:30 do 19:15 h: https://www.facebook.com/events/2161027880827890
http://faktor.ba/vijest/capitol-hill-blizi-od-aneksa-gdje-su-zalutale-informacije-o-spiricevom-kriminalu/2662
Pa jaka Bosna i Hercegovina samim tim je jak i RS to je narod shvatio i zato ces izgubit rezimsku vlast
Tako je Dodik. U interesu Republike Srpske, a ne ko dosad sto si radio u interesu sebe i svoje porodice a protiv interesa Republike Srpske.
Svaki mu skup kao u Čelincu bio abd :)
Ako srbi zaista zele da ovaj lik udze u predsjednistvo onda su sebi sami presudili.Pa on ce po cijenu patnje srpskog naroda kovcti bilo kakav napredak BiH jer to su ciljevi utopijske ideje velike srbije a od cega srbija neodustaje i bas ovog pijuna koristi u te svrhe.Narod njih uopste ne interesuje vec samo teritorija.Pogeldaj Kosovo.
Ako ste ugroženi onda se selite iz Bosne.