Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marfi je tacno locirao gdje su problemi.
Marfi je srećom najzad bivši. Nemjerljivo zlo je nanio Bošnjacima, a Dodika je on načinio moćnim natjeravši Trojkaše na koaliciju sa njim. Marfi je tek u zadnje vrijeme pod pritiskom J. O'Briana počeo kažnjavati Dodika. Zato Marfi što prije - go home!!!
Trojka napadima na Sda amnestira dodika kod medjunarodne zajednice i lokalne javnosti, trojki je najveci problem sda df i sbih a ne razbijaci drzave
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ko o cemu...
U miru i tišini trojkaši pokušavaju da predaju državu i njene institucije protivnicima BiH, samo kako bi ostali u vlasti i svojim foteljama. Nikada do sada gora i po BiH opasnija struktura nije došla na vlast od ovakve snishodljive i pasivne trojke. Sve će predati i uništiti, radi svojih pozicija na koje ih je instalirao VP suspenzijom Ustava. Nema kakve izdaje neće uraditi da Nikšić, Dino i Forto ostanu i da rade malverzacije. Opasna sorta kartelašaa, dezertera i titoista.
Iako su Njiva i Cudicka poletjeli da okrive opoziciju za neuspjeh kod usvajanja reformske agende, evo vidimo da je to zapravo bila lazna agenda Trojke, jer su su se zadnje dvije tacke ticale imenovanja sudija Ustavnog suda, a tu je Dodik zahtijevao da RS imenuje sudije. Napravili su agendu bez te dvije tacke, koja za EU ne bi bila validna, a sada koriste beskorisno glasanje za tu agendu da uzmu par jeftinih politickih poena tako sto ce okriviti SDA za neuspjeh lazne agende.
Zahvaljujuci sda mi se 30 godina malteetiramo sa dejtonom. Nema clana u sda je nije procesuiran i presudjen, al sce su to nekadasnji borci naravno, oni smijunsta god zele. Sda interesuje samo fotelja.
Iako su Njiva i Cudicka poletjeli da okrive opoziciju za neuspjeh kod usvajanja reformske agende, evo vidimo da je to zapravo bila lazna agenda Trojke, jer su su se zadnje dvije tacke ticale imenovanja sudija Ustavnog suda, a tu je Dodik zahtijevao da RS imenuje sudije. Napravili su agendu bez te dvije tacke, koja za EU ne bi bila validna, a sada koriste beskorisno glasanje za tu agendu da uzmu par jeftinih politickih poena tako sto ce okriviti SDA za neuspjeh lazne agende.
Gederacja ne gori nego je zahvalna sto je tvoj plan rasta odbijen.Zali se trojkasima
Federacija niti gori, niti je SDA bilo sta blokirao, vec upravo suprotno. VM je prvo preko tvojih ministara blokiralo I sada bi da zajedno sa Trojanirima prebacite krivicu na SDA. Kantoni ne mogu nista blokirati niti su nadlezni za takve stvari. Prodajete m.a pod bubrege al nece vam proci. Trojaneri broje svoje posljednje dane i mjesece.
cuj zbog SDA, SDA nije na vlasti niti se ista pita, kakve su ovo gluposti
Nikada gore stanje nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve će uništiti samo kako bi zadržali svoje udobne fotelje, pa čak će i državu dovesti u pitanje samo da Konaković, Nikšić i Forto imaju funkcije i privilegije. Ništa nisu uradili za građane, osim za sebe, svoje članove, i udruženja koja su njihovi članovi osnovali. Građani su razočarani, a najviše njihovi glasači koji su očekivali promjene i da će ispuniti ono što su lažno obećavali. Katrel politika.
kocnica drzave: 1. Dodik 2. SDA 3. HDZ neraskidivo prijateljstvo 30 godina evo
Znaci nije bilo blokade od dodika, je li moguce?
Trojkaši su izdali sve šta god su odlučivali. Kao što svi vidimo, zabrljali su trojkaši na svim poljima i na svim stranama, a obećavali su kule i gradove, dok u stvarnosti sve su slagali. Ogromna većina građana su konačno shvatili o kakvim se nesposobnim diletantima radi, da će i državu dovesti u pitanje samo kako bi se zadržali na vlasti. Smeće oni ne znaju počistiti, ne može se od smrada iz kontejnera da prođe ulicom.. Luzeri sarađuju i sa kartel klanovima.
Dodik je stvarno realan i direktan, svaki put pogodi u srž!
UNA tv ti se gasi
Ovo konstantno dodickovo pisanje po ambasadoru amerike dovoljno govori koliko je americi stalo do BiH. Cak niko ni iz EU nikad nije osudio dodickov govor i napadanje ambasadora, pa cak i Smita
Sta je zafalilo para, gori pod guzom ?? Pa ti sad pricas o nekim integracijama BeJHa i Evropskom putu ?? o namazan si mali dodrcko !
Dodik glavni problem Bosne i Hercegovine.
Nije istina, čovjek je samo realan
Pa Marfi zna da je tvoj kraj tu oni su te doveli samo te sprda