Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vidite kako ih boli kad im neko ne da pardona, navikli su oni da im se suti i prelazi preko svega, DUDUCE NEMA VISE!
Dodik nije navikao na prozivanja. Sada ga svako malo pecne Helez, pa Isak a i mi sa Klixa mu ne ostajemo duzni.
Ofirne su vise ove dogovorene svadje nacionalnih lidera kako bi se i jedni i drugi “nabildali” u svom narodu i pokazali kao neki zastitnici. Ofirni ste vise, ne znam kako glup covjek mora bit da vjeruje vise u vase rasprave i svadje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Slusaj da nije istina ne bi vi ovako reagovali.Spremas se da silom odbranis sebe od policije kada te dode uhapsiti a kre zu. ba sirotinja tvoja bi ginula opet jer si ti pokrao Milijarde.
Ofirne su vise ove dogovorene svadje nacionalnih lidera kako bi se i jedni i drugi “nabildali” u svom narodu i pokazali kao neki zastitnici. Ofirni ste vise, ne znam kako glup covjek mora bit da vjeruje vise u vase rasprave i svadje.
Ljudi je li ko vidio Dodika gdje? Pitam za jarana. #REPUBLIKABIH
Dodooo...505 viteška. Zaboravio si..
Dodo ne mora tu smo mi samo malo tu telecu glavusu digni pa ces vidjet da smo na sve strane a ti kmeci
Glupom narodu nije jadno da se ovaj bori samo za sebe i da popljačka svoj narod, obogatio se seljak, a vi kličite Srbija ludi narode, vaši ginuli ,Mile ronhil profiter.Baca narodu prašinu u oči.
NECE PROCI JER JE DODIK TATA NAREDIO KOSARCU KAO DJETETU DE PONOVI STA SAM TI REKAO JESI ZAPAMTIO .SMJESNO .A NECE NI NJIHOVO PROCI
Do 60% zaduženja ostalo je još samo 17%. Bez stranog novca, uz pad izvoza, i BDP ne raste. Vještački izazvana inflacija neće se moći zauvijek održavati. Vrijeme curi, tik-tak.
Helez prvi koji se bivolu suprostavio i skocio, kazu da je Dodik pogrbljen bez ijedne rijeci zbrisao. Dakle na njegovom nivou razumije kad mu se neko usprotivi.
Ooooo , laktaski pravoslavac .... izmedju ostalog dosla je poruka da su pare koje si dobio od Orbana uplacene na jedan od tvojih racuna ..... a oko ovoga , tvoje ponasanje i reagovanje je dokaz da je ovo istina .
Ministre Helezu deri h k'o Musa jarca.Napad je najbolja odbrana.Svaka srpska kuća ima oružje,vole oni šapku.Da li portir,šumar,policajac ili dr.
isto kad je dodik slagao i slao pisma u ameriku za navodni islamski terorizam.
Dok je Dodik tu nece nista proci, valja ova?
Sa ovom Miletovom reakcijom vidi se da kampovi postoje.
Ti ćeš u prdekanu Mile
Hajde Mile bogati šuti više, promjeni malo pricu, nisi ti vise u poziciji da ucjenjuješ.
Neces bolan ni ti vise dinara vidjeti a niti ijednog projekta .
To znaci da postoje kapovi za obuku u rs kad ovako postupas!?