Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Troclano predsjednistvo BIH. u sastavu: Buzdovan... Shanker.... Mejt. Sad vi pogodite koje ko! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kako ovce bleje?! - Bleee Bleeeeee Bleeeeeeee Hahhahahaha
Razgul i tri hobita , sta se bosnje ne dogovore i posalju jednog a ne dvostruki protokol , vozaci , osiguranje , tajnice , uredi i na kraju zovu Bakira koji zove Erdogana
Zivio Japan, svaka im čast. Koliko su daleko od nas, a koliko su nam pomogli. Trebamo uciti od njih.
Ovaj Japanac Imamito mora da se ugradio čim ovim lopovima daje pare. Ameri su i nad Japancima izvršili genocid. Morali da bace atomske bombe jer bi mnogo Amera izginulo u osvajanju i okupaciji Japana. To je norma i razlog za upotrebu nuklearnog oružja koji su Ameri nametnuli.
Nikakvu poslovnu transakciju ne napravise vec samo primise jos jednu milostinju.
Za šta su ga primili
Pogle krkana sto se iskrivio
Mogli ste i Kurca primiti
kao vi Rusima?
Traze sadaku
ocel bit kakvih vakcina
Tuga
Jedini nacin da se zna koliko neka drzava ulaze je statistika koja to prati, a ne dojam koji mediji stvaraju. Cinjenica je da ljudi ocekuju vise od drzava s kojima imaju kulturne veze, manje od onih koje su im u tom smislu udaljene. Investiranje i finansije nisu stvar porodicnih odnosa. Niko nije duzan da nam pomaze i drugi treba da ovdje ulaze onoliko koliko mu mi stvorimo povoljnu klimu za to.
Mile bi mogo namlatit obatrojicu objene!
Pica k'o jama Mudo k'o šaka.
Jesu mu rekli Komšo i Dzafer da su japanci genocidaši i zločinci i da su optuzeni generali i državni vrh od strane Amera na suđenjima nakon rata? Samo Japan ne proznaje te sudove te su za njih ameri zločinci i ubojice. Poznato?
Primit cete ga vi od naroda kad tad haha
3 predsjednika govore sve skupa 0 stranih jezika... ogledalo drzave
Ma slici ko braća Dalton.
*Na