Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Historijski gledano Hrvatska Srbija i Turska su najveci neprijatelji BiH kao nezavisne drzave u posljednjih 700 godina, ko njima da madat da se dogovre u nase ime je IZDAJNDIK !!!!
Turska najveci. Jos kad cujem raju da prica o kralju Tvrtku i braci Turcima u jednom dahu tacno mi nije dobro.
Dragi Allah i mi sami i ne moze nam niko nista kao i do sada. Nismo imali Tursku ni 92’ ne treba nam ni sada!
Marš obojica u Mongoliju odakle ste dosli
Turska im je dala sandzak kao nagradu sto su se bosnjaci hrtjeli pobuniti protiv turske sad turska hoce da im da i rs.
Znaju turci kako su prosli na kosovo polju,nece da kavgaju sa srbi vise,respekt...
Erdogana rujo Putin ima u malom dzepu
Erdoğan ima svoje poslovne interese sa Srbijom, Srbija zna iskoristiti svoju lukavost da isfolira BiH, a Bih sa SDA nema veze o kakvom filmu se radi i kakvu ulogu ona tu igra. Nedo bog nikome tako plitku vlast kao što su oni.
Katastrofalna odluka je pristati na ovo, iza Hrvata stoji Hrvatska, iza Srba stoji Srbija, a iza BiH stoji Turska?!? Nova prilika Dodiku da ponižava Bošnjake i naziva ih generalno "muslimanima", a nakon ovog vjerovatno ćemo bit Osmanlije.
Bošnjaci su narod vjerojatno keltskog a djelomice i maurskog porijekla a koji se tijekom stoljeća slavenizirao. Uostalom Bošnjaci su vodili ratove i pobune protiv Turaka kao osvajača.OdTuraka su uzeli vjeru ali nacionalno su to što jesu.
Kruže priče da je Dodik na poklon dobio par borbenih dronova od Turaka a nama poslali 2 tone hurmi..cisto da se malo smiri situacija u BIH
Gori je onaj ko i s kim pregovara. Imaš ustav i po ustavu se ravnaj i završena priča.
vodi ga u Laktaše
Mozes biti musliman a da nisi na strani Turske itd., to mora nas narod da shvati vise. 93' su oni nama pokazali kakva su "braca" a tako i ostali, nama treba politika kao u Izraelu, ako neko hoce sa nama fino onda dobro dosao ako nece onda nek odj*bu. Sto prije uzmati oruzje iz Izraela i rahat cemo biti nakon toliko godina, Azerbejdzan je najbolji primjer, ko je pratio situaciju u Gorskom Karabahu zna o cemu pricam.
Harakiri24 hvala brate, drago mi je sto nisam jedini koji ovako razmislja
Suti,cut ce te hezbolah,jadan,palestinci usi sijeku...
Zar Ruski vazali da pregovaraju u ime BiH?
Cuj on razumije, sto se onda uvlaci Srbiji i Hrvatskoj. Nidje veze
Ne daj boze da se zakuha prvi koi bi nam pomogli su Pakistan i Iran a ostalo sve nula zalosno ali takoje!Derite sad minuse!
Glupi Dodik. On bi prodao BiH i bosanski narod i Srbiji i Hrvatskoj i Turskoj. Majmune naš narod nema ništa ni sa Turskom ni Hrvatskom ni Srbijom. Kome su draže te zemlje od svoje Bosne on neka se seli tamo. Bosnu zaslužuje samo onaj koji je voli i bori se za nju. I BiH ce biti samo od onih koji ce da pate i da se bore generacijama. Oni koji vole teritoriju i novac oni ce otoci.
Samo uz Uk i Usa i sa dijelom Eu...sa Turskom mozemo pricati kad priznaju genocid i stave sankcije Dodiku
https://pressmedia.ba/vijesti/2022/19/01/sdp-bih-o-bosni-i-hercegovini-se-nece-odlucivati-po-beogradskim-zagrebackim-i-istanbulskim-rezidencijama/