Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema obećanih para aaa mile,potrošio si čitav budžet već do 10 mjeseca,krepaj pizda ti materina
Đess loopove!!!😂😂😂
ZLO SE ZOVE IMENOM TVOJIM!😈
Nije kriv samo Dodik. Mi nismo za EU ali kad vidim ko je tamo i bolje da nismo. Od EU ne treba nista ocekivati i nece biti razocarenja.Citam izjave Trojke pa ne mogu vjerovati oni odbijenicu slave i smatraju pozitivnom. Ljudi rekli haj se probajte popraviti do marta sad nista. Nadati se boljem a ne dao Bog kako moze biti pa da nam ovo sad bude ko Svicarska
Ma budale samo mogu sad u EU htjeti evo pokazali su se kakvi su cast izuzetcima
Sad startaj i otcjepi se,idealna prilika
Ma ti samo u kontru pa kako god
Hehehe, nije majka klela sina što je gubio već što se vadio! U najvećem procentu krivac za nedobivanje preporuke... Niko nije toliko glup da ne može skontati da upravo eReS ne želi napredak prema EU. Kada bi i ovakav visoki predstavnik otišao iz BiH, omogućilo bi se sve ono što je dejtonski dogovor spriječio.
Domaći političari ne žele u EU jer zakoni koje treba usvojiti neke od njih vode u zenicu.
Juce govorio da ce stvoriti srpski svet od entitea, Vrne Gore, Kosova i Srbije i da je najbolje da Hrvatska pripoji Erceg Fosnu, a danas neka druga prica. Sa svim diktatorskim zakonima koje je uveo u ch etnitet mi ne mozemo ni priviriti EU
Čemu šuplja Mile, i djeca u vrtićima znaju ko si i šta si.
......ali primjećujemo sa zabrinutošću da je RS donijela niz protivustavnih zakona...... Evo konjino,šta je rekla.Ti rediš sve da do pregovora ne dođe,u tome je kvaka.
Bih je Suverena drzava, sa I bez VP, I sve dok postoji SUVEREN (Institucija Nacionalni Parlamenta BiH).
Ona je istakla napredak koje su bh.vlasti postigle na evropskom putu, ali je, kako je navela, zabrinjavaju protivustavni zakoni koji su doneseni u Republici Srpskoj. Sta nije jasno, pa sa tim zakonima ne mozes realno ni poceti pregovarati. Krivac je na slici a niko ga ne proziva. Ako gdje ima zakona to je EU , svjesno je usvajao zakone da dodje do ovoga.
eno lopova...
Eto on sad bas razocaran a citavo ovo vrijeme radi protiv toga, ma mrs u PM!
Samo Mile pametatn a svi mi ludi. Patološki lažov i posrbica domaći izdajnik. Mene stid koliko je jadan.