Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko u RS ne shvata da ga Dodik vara vec jako dugo stvarno treba da se zapita vjeruje li svojim ocima ili Dodiku
radimo cips prijavu u rs-u ako ikako možemo narode, do sljedećih izbora da imamo ljude u skupštini, nema nas ko predstavljati u rs-u
Svi kude Evropu a u Evropi uzimaju sve od igle do Lokomotive . Kredita puna usta , problema boli glava, itd. U Evropi hljeb zaradije 30 posto Srba , a ovaj lik i dalje pljuje po svemu i svacemu.
pa sad ovako s strane gledajući bih, to i izgleda u praksi kao 2 države, ali i 3 entiteta koja već postoje. Svako ide svojim putem, kao i Juga tamo negdje sredinom 90ih... A oni "građani" koji najviše nameću jedistvo, ustvari ga najviše razbijaju jer nikakav dogovor ne žele sa razumnima na 2. i 3. strani ...
Cuj europa nas vara 20 godina haha ako nas iko vara to si ti dodiku neseri tu
Briselskom deklaracijom o Jugoslaviji od 17.12.1991, na temelju preporuka međunarodne Arbitražne komisije, konstatirana je disolucija SFRJ. 25. januara 1992. Skupština SR BiH donijela je odluku o raspisivanju referenduma o nezavisnosti. Bosanski Srbi su u međuvremenu proveli u djelo odluku o ustroju Srpske republike BiH, koja je proglašena 9. januara 1992. Održavanje legalnog referenduma bilo je 1. marta 1992. Ovo su očiti i jasni dokazi separatizma i agresije.
NARODE BIRAJTE PAMETNO AKO NE ZBOG SEBE VEĆ ZBOG MLADIH I NJIHOVE DJECE STOP KORUPCIJI I KRIMINALU OVO JE VRIJEME DA SE UJEDINIMO SVA TRI NARODA
U jednu ruku je u pravu u drugu mu se poserem🙃
Ne znam ko bolje laže od vas trojice.
Pogledaj samo neobrazovanih na tribinama, ovi nisu izasli dalje od 2 km iz sela cijeli zivot ...
Dobit ces ti sto trazis smradu jedan
Genogovnocidna stakorcina Jo's rokce..
Zato se helikopter cuo, tetki mu ga smjestim....
Koji debil majko mila
Ne rise, varate vi Evropu lopvska vam prica i 20 godina poslije!
Da priča drugačije i racionalnije izgubio bi jer i tamo kao kod nas biti normalan znaci biti luzer i nikada te masa neće shvatiti ozbiljno. Mi mu se rugamo a SDA i HDZ na potpuno isti način 20 godina suvereno vladaju.
Imate masovne grobnice. Presudzene stotine zlocinaca . Pocinili ste genocid . Ocistili manji entitet od bosnjaka skoro a od hrvata 100% . Ti mozes pokusati odnijeti nesta ....ali pazi pokusati ...jer bi i ti jedne noci mogao skontati da upravo ostajes i bez to 49% . Mozda je to blize nego sto mislis .
Pokopaces ti istocno sarajevo i odnijeti sve u rusiju