Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umesto hapsenja Davidovih ubica on okrivljuje engleze? Lud covek bre,sta ovo drzite?
Ja sam čula da je stara kraljica lažirala svoju smrt i na svoje mjesto instalirala Čarlsa da bi tako stekla prednost i povukla se u ilegalu gdje planira kako da sruši Dodika a da je princa Herija evakuisala u SAD za svski slučaj da bi tako produžila dinastiju ako bi postalo gusto u Londonu kad Dodik bude padao.Priča se i da Kamila baca čini da Goricu pa su joj se zato sise objesile.A Vilijam je usmerio Harp sistem na Bakince i šalje im zrake od kojih odpadaju zelene šljive.
Konjina ko i on
Kada neotesani medo kruškar počne komentarisati temeljna, ljudska prava na slobodu izražavanja, kritiku vlasti, proteste ili štrajkove. Nisi ti za civilizovanog svijeta, idi na livadu čuvati ovce, slušaće te.
I vanzemljaci ga ruse ,to je jos zaboravio?
Predvođeni Brojem Jedan iz tajne grupe TNT i Alanom Fordom oboriše Super Hika to jest Dodu. Koje fantazije. Koja mutljaža... Koji papanluk.
PARANOJA je cudo.
Dodik je u govoru na Vučićevom mitingu građane Srbije, koji protestuju protiv Vučića, nazvao satrapima i izdajnicima iza kojih stoje Britanci😁 ☺️
Kako to , britanci su uvijek bili srpski prijatelji !!!
Volusina priča krezavcima bajke za laku noć.
Mile sad lafo protjerao britance iz svog entiteta! A onomad bilo da su djelovali sa drugog sprata hotela u Tuzli? Niđe veze. Doduše oni kojima se ovo servira i ne vežu.
Narod koji zivi u mitomaniji, lazima i bajkama.šaka jada koja misli da je trn u oku svima u svijetu, protiv njih su svi i svako zato jer se smatraju nebeskim narodom, a u stvari su velki jadnici u rangu sa sjevernokorejancima.
Jaka Muda …
Vucica i ovog medu dodu, stalno neko zeli da ubije ili da ih sklone sa vlasti.Umislili ljudi da su bitni i nikako da odu s vlasti, bore se i rukama i nogama za fotelje. I pare naravno.A, narod im vjeruje i bleji 🐑🐏🐑🐏🐑a oni ih samo sisaju do koze.
Ronhilu kao i ostalim rusima se prividjaju Britanci. Pravoslavnim ekstremistima i teroristima su Anglosaksonci trn u oku.
de ti traži od Britanaca kredita.
Uplate javnih prihoda po kantonima pokazuju da Sarajevski kanton uplaćuje duplo više javnih prihoda nego svi kantoni s hrvatskom većinom zajedno gdje već decenijama neprikosnoveno vlada HDZ Dragana Čovića (Hercegovački-neretvanski, Zapadnohercegovači, Posavski i Livanjski kanton).
Šta više, sva četiri kantona s hrvatskom većinom skoro je nadmašio i Tuzlanski kanton odakle je uplaćeno 444 miliona KM javnih
Prema pokazateljima Poreske uprave, najviše javnih prihoda prikupljeno je iz Sarajevskog kantona (966 miliona KM) a najmanje iz Posavskog kantona, svega 26 miliona KM.
E svakakve gluposti je zborio, ali ova je jedna od jacih, ako ne i najjaca.