Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samim tim sto je odrzao govor u NSRS Covic je pokazao ne samo da je izdajnik BiH nego izdajnik i Hrvata u BiH. Govori se drze u institucijama a ne u NSRS. Covicu navlaci te kao levata ali neka Zeljko Komsic Like This.
Zeljko Komsic 2022 ✔️
sve prijatelji Bošnjaka,stvarno da se covjek zapita,pa i Mladic je dijelio čokoladice djeci u Srebrenici,
On je tvoj i Bakirov prijatelj, a sva trojica ste zajedno nerpijatelji naroda Bosne i Hercegovine.
Poštuješ Bošnjake, a zoveš ih muslimanima, negiraš im identitet, pravo ja jezik, nazivaš ih poturicama... ti si smeće koje se ne reciklira...
Cuj " da mi majorizujemo Hrvate" a istrijebili ih bukvalno.
Covica niko ne sljivi srbi ga koriste a bosnjaci pljuju pogrijesio je zemlju
Ne mozes hovno uglanjcat niti od Covica. Dodika ,Bakira napraviti ono sto nisu - nekakve dobricine i narodne dusebriznike.
Ljubav je slijepa
Nije važno šta se govori, nego ko govori.
Odbrojano je i vama, mozete polahko da se pakujete u svoje vile van lijepe BIH, bando lopovska!
Eto, baš me zanima kako će to ispasti. Kako se riješiti Hrvata BiH, a pogotovu Srba? Na koji način? Politikom ne ide, 25 god. nije išlo pa neće ni dalje. Ratom nije išlo, i nedao Bog da dođe do toga ponovo, neće ići sigurno. Vaši poglavari vas, uglavnom zbog svojih guz.ca, vuku u propast. A donekle, ne baš isto, i nas zajedno s vama. Generacije propadaju i umiru čekajući nešto, a već sutra u svijetu i kod nas može biti sve sasvim drugačije.
prijateljstvo i ljubav u punom cvatu
Traktorist & konjusar... Idealna kombinacija
Govno govance mije
Miloš i Ološ
vodi ga kuci,taman da otvorite ludnicu..
Ovakve komedije nigdje u svjetu. Pa ovo nema ni u kinu. Joooj sta ljudi rade. Kakve ljude su matere rodile hahaha, egoizam, narcissisam, nacionalizam, i siledzijstvo ponasanjima do neba. Ko da su odvaljeni od odvale.
dodik rekao bosnjaka? ima li negdje stenogram