Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cig..anija poprilična
Cigani nisu izveli genocid niti negiraju zemlju u kojoj zive
Krmak
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta se cudite? Ljudi se hrabro bore da zadrze titulu nazadnog i primitivnog dijela ove drzave i u tome su jako uspjesni! Primitivna bagra, nista drugo!
seljakluk. sta očekujes drugo. sindrom male sredine
servski primitivac nikad ne može postati normalan, samo to njiva nikšić i trojkaši nikako da skontaju, kako da skontaju kad su i oni bezmozgovići
Znas sta, ma ovi politicari iz rs su poprilicna ciganija..🤣🤣
hebali im unuci kosti njihove
E sad znam da ćete me isključiti zbog komentara jer branite fasiste koji ne poštuju drzavu i zakone a to je danas urađeno od strane Srba neotesani i neskolovan.
Ahh stoka!
Krmak
Materi svojoj muž bio, kratko i jasno.
Svu trojicu na goli otok
Igre bez granica. Dodik ludi nacisto, gubi kontrolu i nad situacijom i nad sobom samim. Pricaju neki iz blize okoline da ima napade bijesa pa ga jedva smire tabletama. Mozda i izmisljaju, mozda je covjek miran i prisabran samo sto onda glumi pukotinu...ko ce mu ga znati.
Dolazi i njegovo vrijeme,MILICIJOOOOO,hapsi udri ove sto Bosni nedaju naprijed,a tako joj malo treba
SATORSKI PEVAC!!! MRCINA
pa kad su nasi glupi intoniraj te jedna si jedina uz ljiljane ! ko ih j....
Free bosnia now 🇧🇦🇭🇷🇷🇸
Videno koliko oficiri u vojsci BiH postuju drzavu koju brane, nebitno iz kojeg dijala su BiH a i pokazalo se koliko Vladajuca RS garnitura je uticajna na te oficire... Znaci Dodo moze samo s vatrogascima da izvodi parade....
Što kažu noge im se osjekle kad su je čuli
jadno je ovo.