Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mileeeeee,i tvoje je odzvonilo...
@UZPtakozvaneHB @EuropskaBosna, @Bulevaru @Kikseru, @MostarskiRambo…………….Lose glumis Bopsnjaka islamizovang Srbina
Kaze Mueđunarodna zajednica radi protic Srba. Ko nam daje kredite sve ove godine? U ciji dzep ide najveci dio tih sredstava namjenjenih za infrastrukturu,za bolji zivot svih,pa i Srba u BiH? Blokiraj,sta ce ljudi jesti pitaš li se?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nemoj ni platu uzimati ni ti no ovi iz lukavice i pala što dolazite u sarajevo da radite,odcjepi se više klosaru ,puno se vama pustilo mater vam ebem
ZATVOR !!!
O sudskim presudama se ne dogovara. A vrijeme vam je i da ih prestanete komentarisati... Pojedinci iz reda srpskog naroda... Prije bi rekao da su ovi normalni, pojedinci.
A odcijepljenje, a peticija zar nisu ti neki tvoji mehanizmi???
Pa imaju pravo da se bune iz RS, sta je Inzko dosad uradio? Sad nasao davat zakone kad odlazi, sto nije nametnuo zakon proslih godina, nego sad se sjetio a odlazi.
krajnje vrijeme da ova budala sjaše
ajmooo SIPAaaaa
Ti si drugi Ratko....krv ti iz ociju od mrznje.....i ti ces u Hag na kraju...
Kaze Mile treba sve rjesavati dogovorom...tako da ako nije kako ja hocu onda blokada...
E da vidim kako će obustaviti rad institucija, ..
Sta je doDICK, nista od odcjepljenja? Gdje Karadjordje sa zida da gleda kako potpisujes osamostaljenje?
Jest mile zapjenio naj bolje blokiraj sve da vidimo i to
Onaj ko negira Genocid u Srebrenici nad Bošnjacima, negira i Jasenovac i Aušvic i obrnuto. Bolje da ga Srbi prihvate jer inače bi postali učesnici ne samo Srebrenice, nego i Jasenovca za vrijeme WW2
Pa nije moguce Mile da si se sjetio da postoji Bosna & Hercegovina i njene Institucije. Sto si blokiro i ti i tvoj partner Covic blokirali ste. Ne priznajes Drzavu u kojoj otimas lovu, umislio si sebi da si faca. Omalovazavas te iste Institucije i sada bi jos da drugi lizu vrelu kasu koju si ti zakuhao. Idi odzvonilo ti je vec odavno. Zakuco si zadnji exer sam sebi u mrtvacki sanduk. B&H sahranila i mnogo vece od tebe misu. Krijes se iza naroda koji si osiromasio. Jadam si!
izgleda da regularni balvan-baljo ne zna sta znaci 'blokada institucija'. Polako, skontacete i to vrlo brzo............bice kmeeee, Bajdene spasavaj
Evo i za tebe jedan pojam - SANKCIJE ,)
zar se nes odvojit 😂🤣😂 e jesi cavija