Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise rade sada kad ko fol blokiraju, nego sto inace rade…
Podvijenog repa dodze ker
Vrati Perici uvo....
E čuj između redova 😂 nema redova...NAREĐENO.... MORA !!!!!
Šta veli laktaski vepar, Muslimani hoćeusto. stranci upravljaju Bosnom a on djonove pocijepa po Beogradu trazeci uputstva od pic...ustog.
A sto nebi sad bodnjacki politicari ne dodju na sjednicu da se uopšte ne moze izglasati obaranje Podzica.
Pa naravno sza vam nije jasno,to je pravo njihovo...nije ovo samo vasa zemlja stoko pa mislite da ce neko radit sta se vama svidja
Zavalio im Schmidt do balcaka xD
Republikom Srpskom upravlja Beograd a ne Dodik.
Bosnjaci ne zele vojne vjezbe sa genocidnom vojskom imaju svoju zemlju nek tamo vjezbaju do mile volje.
A ta zemlja se zove Republika Srpska.
Koji bolan vjezba sa srbskom vojskom.Jesi ti pametan.Idi sam pa vjezbaj neuvjezbano jado.
Milorade pa nista vise od ruke ti ne ide.Polomio si izgleda zube na pokusajima rasturanja nase domovine.Jos ti ostalo samo dva zuba u glavi kao dvije stative.Sad ces dovesti i pitanje rs-a moze li opstati po Dejtonu.Svi te namagarcili.Hahahahah.Haj ti kod covketa pa placite zajedno.
On bi se ko biva nesto pitao. U tudjem oku vidi trn, a u svom ne vidi gredu. Sva vlaska politika je zasnovana na izigravanju zrtve i paralelnoj agresiji na druge narode. Oni bi ko i ratovali (radi pljacke prvenstveno) ali nemaju muda, znaju da ce ga popusiti 100%. A nema vise ni JNA. Blokiraj majmune i dalje kad si mangup, i suti, poklopi se, svakako ces u zatvor uskoro aBd. Propo si ko kauč. Tanak si srbin. Galamis samo, na djelima si nula. Ne funkcionise ti seljacki obrazac ponasanja u BiH.
pjevaj ti borbene,ne treba nam agresorska vojska u bh niti bilo kakve vjezbe sa vojskom srbije.kad buders samostalna drzava nek vjezba s kim hoce dok je u sklopu bh nema od toga nista
Legenda kaze, sisao sa Romanije neki korpus pobunjenih Srba i dosao do Bentbase. Pred konvoj oklopnih vozila sa Mladicem na celu, Fahro, kafe-kuharica . Pita
Pred konvoj stade Fahro, kafe kuharica. Jesil za kahvu majstore, upita Fahro? More, rece dzeneral. Pored bazena, na nicijoj zemlji, pristavi je Fahro, bolju nikad nije zakuho. Umjesto kocke secera, podmetnu mu kristal iz visocke piramide. Tako dzeneral polomi zube na Sarajevu.
Koliko je glupa i naivna bosnjacka politika.sto im to dopustate, da se odrzi sjednica kad oni zele da glasaju nesto u kontru i opet po starom.ili sve sjednice i puni rad u interesu drzave ili nek guraju sa bojkotom dokle stignu a nece daleko sa izolacijom moci.
Sjecam se, mlad sam bio '92., dogovoreno sa novonastalom Saveznom republikom Jugoslavijom povlacenje novonastale Jugoslovenske armije iz BiH. Biva, mi smo sad nezavisni, a oni ce u maniru dobrosusjedskih odnosa da se povuku . I prolaze tenkovi jedan dan, kroz moj grad, sve sa mitraljescem na obaracu u kupoli, prolaze, a ja brojim . Na 50 sam prestao brojat. Odose na zapad, da se povuku iz Bosne.