Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji put više danas o glavonji, odvadite ima Tužilaštvo i OHR nek se pobrinu za nepoželjnu personu.
Nesmije Schmidt nista konkretno poduzeti jer Schmidt ima nalogodavce i neki od njih u međunarodnoj zajednici stoje u zaštiti Dodika.
Smjenite vise vepra
Hapšenje ili Republika BiH
pa vi iz snsd i hdz stvarno mislite da smo mi patriote bih papci, jeb. cemo vas gdje god stignemo a bosnu branit zestoko
Samo sabur, sad će raspad sistema u RS. Uzet će vremena da se to desi ali sa ekonomskim kolapsom i raspadom banaka neće se moći vječno koprcati. Objesit ce oni baju za mu. a čim im nestane slame za položiti.
Treba DIF I NJIVU poslat u BL da vide sta je novi dodick
Drzava ima puno pravo mislim da upotrijebi i silu i da ako treba i smaknu čovjeka koji Rusi drzavu, Ustav, Sipu, Visokog predstavnika i prijeti secesijom. Nije on jaci od drzave.
Ja mislim da ce najverovatnije stranci sada krenuti da pociste tuzilastvo. To je manje-vise najbitnija drzavna institucija, a ne fukcionise nikako jer je opstruira politika i korupcija. Do sada su se zalili da ne mogu reagovati na Mileotva sr**a jer zakoni nisu jasno definisani, itd... Ovaj im je sada sve fino nacrtao pa ce ih vjerovatno uskoro pitati zasto sada opet ne reaguju i onda krenuti polako da ih mete.
Klixe, naslov vam je kao da je nastao usred Laktaša.
Umjesto Tuzilastvo i OHR da imaju odmah adekvatan odgovor na to oni se samo jos oglasavaju. J..bo vas Dodik vise.
Nazire se uvodjenje viza i to, nazalost, svim BiH gradjanima.
Gospodin Dodik trese guzove svakom Bosnjaku tj ovoj novonastaloj zajednici koji preskacu iz vjere u vjeru pa kad nemaju vise kome izmisle bosnjake? E tim ga bosnjacima zavlci svaki dan. vise ga vole i prati pleme bosnjaka nego njegov narod. Cim Dodik prne bosnjaci nose od usta do usta
zapadu i odgovara da je Balkan rupa neka koja ne napreduje sve se može završiti za mjesec dana ako se zeli
Pa sta radi tužilaštvo, sipa, policija??? Pa imali ovo igdje na svijetu?? Čovjek otvoreno krši zakon i kao takav treba se hapsiti. Je*em ti i državu ovakvu. Naša "trojka" treba isti sekund izaći iz vlasti i prekinuti sve odnose sa tim krm*om.
Pa sta radi tužilaštvo, sipa, policija??? Pa imali ovo igdje na svijetu?? Čovjek otvoreno krši zakon i kao takav treba se hapsiti. Je*em ti i državu ovakvu. Naša "trojka" treba isti sekund izaći iz vlasti i prekinuti sve odnose sa tim krm*om.
E Eeeee Narode , E EEEE Svjetu , sta vam krmak radi jeli ovo moguce . ebo Ovaj svjet
Dok god stranac predvodi dijalog u Bosni nikad se dogovorit necemo. A preslabi smo da ga hapsimo za drzavni udar to dovoljno govori nasi poziciju
hajmo trojko jos vi izglasajte vukoju pa da se mi pridruzimo kurdima da idwmo odavdw