Komentari (390)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TVRTKO SRBIN???????????AAHABABABAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Nikad blazi govor Laktasenka, ocekivao sam suplju pricu o otcjepljenju ali nista cak nije govorio ni muslimani nego Bosnjaci 🤣🤣🤣🤣🤣
ceo svemir je bre srBski!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kralj Tvrtko je pokopan u Milima kod Visokog kao katolik. Zašto nije sahranjen kao pravoslavac? Zato što u to vrijeme još nije bilo pravoslavlja u Bosni.
Kralj Duduk…
Zna li neko da je Miloš Veliki zapravo Mustafa Veliki, citirao Kur’an u više navrata u borbama sa Turcima
vole svoj tor zvani PC, a vecina bi umrla od gladi da im nije Sarajeva, jer svi tamo idu da platu zarade...
Zašto nema nikog od lažnokatoličkih čhetnika iz kamenjercegovine? Gdje je vojvoda Čović? Ako je obrijao bradu, misli da je Hrvat ili šta?
Za vrijeme Kralja Tvrtka, u BiH, srbi nisu ni postojali
a zasto ti bezidejni i poltronski klixe stavljas u naslov istocno Sarajevo,postoji samo jedno Sarajevo ,genocidasima ne treba podrska u njihovom zivotinjskom naumu,ali vama valjda trebaju samo klikovi jel tako bando nepismena
Pa ste se ne ugledate onda na najveceg "srbina" Tvrtka Prvog Kotromanica koji da je danas ziv, ne-konstitutivan "ostali" jer je iz "mjesanog" braka. Tvrtko je bio BOSANAC, tacka.
Ma ja Tvrtko srbin ,Ivo Andric Nikola Tesla sve vase a ja znam sta je jos vase
Nikola tesla idiote sin Pravoslavnog svestenika ...otdji mu u rodno selo...imas spomen plocu njegove porodice koju ste pobili u jasenovcu,vi ustaska nacijo...
(Ja sam Srpkinja iz Sarajeva. Vise od polovine zivota zivela sam u Beogradu.) OVO JE CISTA PROVOKACIJA I BEZOBRAZLUK, SLAVLJENJE CEGA??? KAZE MESAR IZ LAKTASA: "PRIPAJANJE RS (SLEPOG CREVA)MATICI SRBIJI. Zasto??? Da joj bude kolonija? Ovo je gore od sumanute engleske rulje koja blagoslovi kraljicu/kralja!, jer laktaska I kalinovacka druzba nikada nece imati ni zrno soli u glavi. Popularizacija seljakluka I mrznje.
Ha ha ha, uskoro će vjerovatno i Kulin Ban biti srbin
Bjedno i jadno,nemos ih vise ni zalit jer ni sami sebi ne zele dobro.
Ovaj podjebaje namjerno a niko mu nista nece. Pa gdje je ta jebana policija i SIPA haloooooooooooo A vi bosnjacki politicari majke vam zacepite, samo znate srat po novinama
Lažete...Nije rekao da je bio Srbin već vladar Srba na ovim prostorima
Genocidni entitet
hahahahah čuj srbin STJEPAN TVRTKO I KOTROMANIĆ??????????Pa pitanje za milion evriča nek mi neko nađe ijednog srbina sa imenom Stjepan.Ovaj može lupiti da te bog sačuva.