Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imali su oni do sad ohohooo zicera koje nisu iskoristili
pa zar je toliko skup dron....
Bice rata !!! Svaki Bosnjak treba da kupi: Vrecu za spavanje, vojne cizme i ruksak, da vjezba pucanje i ostane spavat na jedno oko inace se ponavlja 92-95
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nece. Boli njih k…c za BiH. Sustina je da svi znaju pa i mi sami da smo nejaki. Mi samo mozemo kada nam neko opali samar reci nemoj to vise nije to fino. Vratit ne smijemo a i nemamo s cime. Napaceni narod koji uziva u stelama i ulizivanju ne moze bolje.
Naravno da nece,jer samo jos glupi bosnjo ne vidi da njima upravo i odgovara ova vjecita trvenja i agonije. Znate onu staru latinsku"zavadi pa vladaj"?
ŠTO SE PASCE NE HAPSI ??
Vjerovatno, mozda, odprilike u k.rcu!
Nadam se da su Albanci sa Kosova izgubili iluzije, ako su ih i imali, o tome da ideja o RS-u na Kosovu dobro rjesenje. Koja god da vas zapadna zemlja bude nagovorala na ovakvo rjesenje - odmah joj objavite rat, jer su vam to vasi najveci neprijatelji.
Milojko , samozvano nazvan i baj-ja , ovim hoče da pokrene razgovore i odlasku stranih sudija...I onda će se oni (donači ) kao lagano dogovarati o svemu ..itd .! Pa , što sada ne zanemarite troje stranaca i vas 6 se lijepo ne digovorite ..? Aaaa..? Nikad.! Ustvari , on hoče da i Ustavnom sudu komanduje na svoj kočijaški način...Šmitonja je na potezuuu..!
Ne smiju ništa
On je 💩💩💩💩💩💩💩💩🤭
Ako budu kao Džeko, slaba vajda
Ponavljač razreda može ići samo do kraja. On je već sada sa svojih cca 120 kg u slobodnom padu. Njemu povratka nema.
Samo policija tzv. rs na vrijeme dobila plate.
Eto poletje medjunarodna zajednica....nece nista uraditi kao ni do sada...oni su nama vece zlo od Dodika
Dje je ona Švabski Miš Puhać jel izašo iz rupe ???? On samo zna resenja da uvodi kad su protiv Bošnjaćkih interesa
Dodo i jeste igrac medzunarodne zajednice.
Ovako kad malo sagledaš stvari realno, Srbi su kočnica i Srbiji i BIH za ulazak u EU. Prava je šteta što nisu negdje na Kavkazu ispod majčice Rusije. Zaglavili su na pogrešnom kontinentu.
Ovo rade drugi ljudi Dodik je samo marijoneta koj plese kako Vuci i drugi kazu!?