Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svjestan je duduk da sat otkucava. Svaki dan je bliže presudi i dugotrajnom boravku u Vojkovićima.
KLIX nas nije OBAVJESTIO da li je danas Dodik KIHNUO ili PRDNUO !!!
Kada bi se pogledala hronologija Dodikovih izjava,tesko da bi se moglo drugo zakljuciti osim da se radi o ljudskoj hulji.Takve osobe kao on nemaju skrupula,spremni su na sve kada osjete da su u opasnosti.To je ono cuveno junastvo poput Mladica,koji je ubijao nemilosrdno one koji se ne mogu braniti,ali se je posle srivao kako kakva baba narikaca nije imao petlje,casti,morala vec je pokazao da su ti silnici obicne kukavice i nitkovi.
Nikad mi ne znaš kad će zasjati.. Zbog njega i njegove stalne prijetnje ratom je napustilo min 200 000 ljudi BiH većinom Srba iz tzv rs-a.
Sta god da kaze Miloradu se ne moze vjerovati. Radi se o patoloskom lazljivcu i kriminalcu koji manipulise Srbima i spreman je na sve samo da bi ostao na vlasti i zadrzao pokradeno. Uz njega ide i roj njegovih podguznih muha. Bez njega su mrtve.
Uz 3 miliona kredita dnevno koje duguje RS,gubitak investicija od milijardu i 200 miliona pametan bi se povukao sa politicke scene dok je na vakat.
Jeste loši s ovim grimasama Dodika 😂
Lika treba samo tužiti svaki put, pa3 neka ide po sudovima svaki dan.
Vidi narode sta si sebi izabrao ... on se seta po Evropi sa vasim parama , a neko od vas nema mozda rucka danas .... samo tako nastavite i bice vam super ....:(
Srbi ga očigledno vole, nama očigledno više koristi nego što šteti, strancima izgleda ne smeta previše. A on u cijeloj toj priči ima veliku korist. Vuci siti, ovce na broju.
Hajde da više prestanemo biti glupi i naivni. Dodik je trenutno samo vojnik jedne ideje koja postoji još od XIX stoljeća, a koja se zove "velika srbija" ili "srpski svet". Dodik nije taj koji kroji strategiju i planove. Dodik je se zbog svojih ličnih interesa ostanka po svaku cijenu na vlasti u RS isturio svim svojim bićem i imetkom u prve redove na ovom političkom bojnom polju. Sad je stvar čiste "sreće" hoće li politički pasti za tu ideju ili će prrživjeti.
ma kakva bola velika srbija kad su davno izgubili Kosovo,u Hrvatskoj tlo,CGora i BiH drzave? To je suplja za narodne mase da ne traze vece penzije itd.
Psihopata je nanio veliku stetu Bosni i njenim gradjanima Bosna je vec davno mogla da bude u EU,,, Psihopatu i stetocinu treba osuditi i zatvoriti na dozivotnu u Vojkovicima odjel ludara.
Rusi mu obećali svu softversku opremu za krivotvorenje izbora, a ove Shmitove izmjene idu mu na ruku!!!
Osobine licemjera: Kad nesto obeca slaze, kada mu se nesto povjeri on to povjerenje zloupotrijebi i prevari. Covjek je licemjer i kao takvog ga treba shvatiti, niti on moze sta uraditi, niti ce sta uraditi. Jedino sto moze je da kockastim glavama u RS sa koeficijentom inteligencije jednakim sobnoj temperaturi prodaje bajke o nekakvom otcjepljenju i nezavisnosti. Upravo njih ce najvise kostati pad ovog lika. Samo ih treba pustiti da se nastave glupirati.
Zna kada treba galamiti a zna kada treba šutiti,valja evropski fond od 1.2 Mrd podjeliti…