Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schmidt treba sto prije napustiti BiH jer radi samo protiv bosnjaka i to samo u FBIH, pa onda kome opanci kome obojci
Još jedan sukob i nas Bošnjaka bi nestalo na ovim područjima.
Ti si dodikov bot pasa moj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dodo za tri poena i pogadja
Mile, gledo sam dobar RECEPT za SENDWICH s mesom! Garantuju da HIPNOTISE siroke Narodne mase! Rezultat je vise Naroda na ulicama! Ali nije sto tebe vole, nego sto je MESO u SENDWICHU!
RS polako postaje Sjeverna Koreja
Pusi kitu drugu titu...
Najgore sto mi mislimo da ce neko nesto za nas rijesiti jer smo im mi ko dragi
Inzka znaci priznaje 😆😆
Ajde ba glavonja ne blefiraj vise ne smijes pprnuti, a odcjepit ces se moj curac jer krsenje dejtona i pokusaj odcjepljenja ti ces biti uhapsen i procesuiran pa bujrum ucinio bi na svima uslugu da tw maknu vise gadan si
User753@;Ode ti da srbuješ,pogledao sam ti profil,a za uvredu ide prijava!
Stvarno je vise dosta i tebe i tvog jarana Schmita .... fuuuj ....:(
Opet ja, samo Mater lopovsku svima ..
Schmidt nije smio otići u B. Luku i tu je kraj priče. Sve drugo je bacanje prašine u oči narodu.
Stiglo je i tebe Milokrade Ronhiloviću. Sada ti počinje najteži dio života. Što si uzivao, uzivao si. Sud te ima u šakamaseljačino!
Mi Bošnjaci smo da OHR i stranci napuste ujutro da bi mi već popodne nastavili drugo poluvrijeme ali i ovaj put do istrebljenja pa ko preživi nek živi u miru i ljubavi jer i ovih 28 godina od rata je kao i rat svaki dan prijetnje strahovi. NASTAVIMO DA NAŠA DJECA NE NASTAVLJAJU.
Znaš li ti šta je rat, ili pišeš iz inostranstva, pa te boli khurac, malo se zayebbavaš.
Ko nam je kriv kad Bošnje biraju miševe i izdajnike za predstavnike .
Doslo vrijeme da Dodik manje laze od VP. Zalosno
Molim sve dobronamjerne ljude da kada od Dodika čuju "Schmidt", odmah taj pojam prevedu u "Dio međunarodne zajednice koja želi očuvanje BiH". Personalizirani takvo jedno krupno pitanje u Schmidta koji samo predstavlja jednu veoma snažnu grupu zapadnih sila, je samo stvaranje privida svojim biračima da se on takmiči sa jednim čovjekom a ne sa većim dijelom zapadnih sila.
Mile kratak je put od harmonike do klavira.