Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CLANSTVO SE ODNOSI NA DRZAVU. A 70% JE ZA NATO ,TAKO TI JE TO MOJ BATO.
PODRŠKA LGBT ZAJEDNICI
@Albagdadi ..... .....prvo traziti da se sve nasilno oduzete nadleznosti vrate republici srpskoj pa onda formiranje vjeca ministara...ili nadleznosti ili se dodik povlaci u opoziciju....
TRAKTORISTO DOBICES NATO BOMBONICE ZA SMIRENJE SUPLJE GLAVE.
to je sve za njegovo glupo glasacko stado!
Bravo Dodik. Tako treba s njima razgovarati. Dugo nas je i taj NATO vukao za nos. Treba malo biti drzak.
.....prvo traziti da se sve nasilno oduzete nadleznosti vrate republici srpskoj pa onda formiranje vjeca ministara...ili nadleznosti ili se dodik povlaci u opoziciju....
Jesi ti stvarno glup čovjek. Mrš u štalu kod braće
E ćuj ti njega. Isto kao da smo svi budale. Šta nas briga za Srbiju i njenu saradnju sa NATO. BiH je država za sebe, a Srbija za sebe. Ista Srbija je izvršila agresiju na BiH, te je i uzročnik genocida u Srebrenici, Prijedoru i drugim mjestima U BIH. Držala je pod opsadom Sarajevo cca 4 godine. Izginulo i osakaćeno toliko naroda i mi sada ponovo trebamo slušati šta će nam Srbija reći kada možemo u NATO, a kada ne!? Radije ćemo opet ratovati!
Bošnajci će se probudit, al u kurću. Srbi laganini idu putem nezavisnosti.
NATO ili ti Amerika mu udarili sankcije i on hoce da im naredjuje, Jako realno!? U ime koga takav zahtev. U svoje ime ili srbskog entiteta. Ni jedno od to tvoje nisu pravni subjekti za podnosenje zahteva.
Nek jedu govna sva trojica. Nemamo mi vise vremena slusati njihove nebuloze Auf wiedersehen
Dodik se prešo. zaletio se iz srpskog entiteta mislio zavesti strah u federaciji i lakat svakom svašta.
lajat svakom svašta ,pa je naletio na tvrdu šaku.sad ne zna kud bi.💪💪😀
Cuj dodicka...prvo da se izabere vijece ministara pa onda da se odlucuje. Tek onda se nista nece moci usvojiti. Mada i ova situacija nevodi nicemu, ali treba malo odhebati laktasko krmce. Naviko da se on pita za sve u rs-u, samo je zaboravio da mu ovo nije rs i da se i drugi pitaju.
Ljudi moji pa ovom Dodi više ni terapije ni lijekovi nemogu pomoći.Treba probati sa zapisom od hodže,ali daj bože da mu i to pomogne.Dodo,Dodo,ode ti skroz u guzicu padinu.
Pa tebi onaj naliveni votkom diktira sta da radis,mislim ambasador RF,ali ti ne polazi za rukom,izlazi iz tog tunela,pogledaj svjetlost dana i ljepote u normalnom zivotu.
Pa posaljite vi apn ko jebe doduka
Suplja je ovo. Baca loptu na voley. Smeksao je on dobro . Pritisnut je jos jace ve ga Ameri sad pritisnuti i Palmer. Vec danas dao uz ovu izjavu i da ne bjezi da Vijece ministara razmatra dokument “ nazovi ga kako god hoce “ ali prvo da se imenuje vijece ministara. Smekšat će on jer ce i njega i Vučića smekšati Palmer odnosno Pompeo.
Ovom čovjeku stvarno treba pomoči!