Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bi ona to poslala bez tvog dogovora sa covicem i tebi trebaju novci
Moj Mile njezin čovjek ima kladionice. A gori mu pod nogama zbog poreza. Tako da si ti nebitan skroz
Oj Mile oj ...
Odlicno zena radi posao nema veze sto je hdz...ovom smeta sve, vratio bi nas u rani srednji vijek i u šatore, podijelio buzdovane ...
Covke da te prevari ma dajjjjj.
Zašto se ovoj nes po d obi od di l era cig ara daje medijski prostor? Zašto?
Jes nervozan moze i par miliona makar da moze penzije isplatit za iduci mjesec
Upravu si Dodik... Krišto je navodeća raketa iz Zagreba,proivodnje EU,sastavni dio sistema Evropskih raketa-Schmidt!
Njemu nije dobar niko ko nije po njegovom...
Kakav crni plan rasta,pa kod nas niko nema nikakav plan ni za predstojeće lokalne izbore osim ja sam domoljub,patriota,rodoljub ili Hrvat,Bošnjak, Srbin
Glavati Dodik je kao atomska bomba
opet neko spinovanje. a sto se RK Borac raspada zbog sankcija ne komentarises baja? tako će se raspasti i Dodik family i njihova kolonija RS. a di je Zorica, twita li sta ovih dana il se tresu puhare?
Podrska za Milorada od Bosnjaka
Opa, šta će reći Čović na ovo? Ako se pobuni, možda ga Dodik izbaci iz SNSD-a? Ipak je u SNSD-u aktivni član, u HDZ-u i Savezu Komunista Jugoslavije je samo počasni.
Ko na faksu kad posaljes seminarski na prvu provjeru, samo da misle da nesto radis hahahhah
Dokaz da su Hrvati jedini za EU u ovome tamnom vilajetu... Srecom ste nam nebitni vi s 23% a i trofazni...bitno je da se lova vrti :)
Objasni kako 23%...donesi šaharu na Carinski, pa ćeš vidjet šta će ti biti
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)