Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki od njih predstavlja narode koji su u Dejtonu dobili ekskluzivne teritorije.A ko od njih predstavlja Bosance i Hercegovce i ostale manjine.
I tako će ova tri konja sa Pahorom razgovarati o ulasku S. Makedonije u EU. 😂😂😂😂😂😅😜
Sobna biljka aka preparirani Efendija koju redovno mahmurni Sejdo zaljeva varikinom hoceL u Sloveniji obadvojca biti spremni na rat u BiH ili mirnim putem . !!! Free-Palestina!!!PUTUJ !!!!
A vlada Srbije u I. Sarajevu, eto kako Komsic i Dzaf. brane BiH, ne smiju se ni pojaviti HAHAHAH
Ha, ha, ja nova blamaža! Nismo dugo čekali!
Sejdo se vraća iz Slovenije prijevremena busom.
Dodik i dva fikusa
Pogledajte ovog komsica zvanog Sejdo .... kako sejdo mlati suplju...Kako je dobro unovčio zlatnog ljiljana...Doživotno ce se bavit politikom i pričat:Čula,rekla,kazala...Rekli su...nisu rekli..! Teme komšića:Peljeski most....dačiću vruće...Pelješki most..dan drzavnosti...sejdić finci...Reko plenkovic...Plinovod uz savu...peljski most...Dan atifasizma...peljski most...Reko Zoran Milanovic...peljeski most i kraj mijeseca i 6 hiljada...Narod bio glup narod ostao glup-Sejdo 6000 KM.
Sejdo drrka...a kad izdrka zna da ga ceka 5 miliona maraka na banci.