Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nikome ne može ograničiti koliko će puto neko otići u halu i iskenjati se u toku 24 h. Ovo je slobodan svijet. Tako i ovo, DoDick može svaki dan uručiti po jedan orden Putleru. Taj orden i moje govno imaju istu vrijednost. Uživajmo u životu, nemojmo se svaditi.
☝️
Zamolio bih redakciju da pokuša bar jedan dan da ignoriše vijesti o ovoj budali. Biće mu još gore tada!!!
I sta onda?
Ne zaboravi mu obraditi spolovilo svake godine.
Pa mora jadan. Davno bi on njega odpisao al sva lova u majčici Rusiji pa mora Mile da ljubi pakaš botoksiranom patuljku. . . Nije mu lako. Onoliki ljudina se bas mora sagnuti da ga cmokne...
Dodo je putinov kmet
Trpaj dodo bjelosvjeckom olosu
Znači, moj drug je kriminalac,... ubica i silovatelj, i ja trebam biti na njegovoj strani i braniti ga - JEL TO FILOZOFIJA DODIKA ?!?!
Do da nadomjestis ukradenu ikonu za orden( bez vrijednosti)
haha pa Putin i što dobije nekog ordenja dobije od gubitnika od nekih ljudi koji ne vrijede ništa 😊😊
Neka te vodi kuci kad je zasluzio.
Zločinac nagrađuje zločinca
ono najbitnije na sta ne obracamo paznju je da se Putin nije ni oglasio, ni zahvalio za to govno (pardon, orden). To je performans za svoje glasace, nemojmo biti glupi da to velicamo
A ti si zasluzio da ti se zabrani kretanje u EU. Jedino ti pidrzavas agreaora, kakva sramota i blam
Nek navede samo 2 stvari sta je uradio srbskom narodu bolje od eu i dodi je je sve oprosteno