Komentari (677)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke Hrvatskoj na oslobođanju svoje zemlje od okupatora
srbi ce vijekovima jos da se kaju za pocinjen genocid nad bosnjacima
@VenaCavaSuperior Kiliko znam da je i dodik na strani htvata kad se radi orotiv Bosnjaka i Bosne
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Klix je portal koji nije tu da educira i informiše, nego da održava i produljuje ratnu traumu i nacionalnu netrpeljivost kod stanovništva donoseći nacionalnim političkim partijama nove izborne pobijede, a narodu vječitu patnju i nemogućnost okravljenja.
vidis da na ovskve vijesti imaju po 1000 komentara. ko zna koliko klikova isl
Kliks je portal koji je tu da zaradi pare i da pruzi podrsku svojim politickim mentorima, kao uostalom i skoro svaki drugi medij u BiH. Kakva crna edukacija i informisanje. Pa oni su trazili 500 maraka da objave apel za pomoc bolesnom djetetu.
dodice bitan si ko sarajevo atalanti poslije treceg gola
Balije na aparatima a Dodik reko kako jeste.
ma budi sta hoces samo moje krasti od naroda pisi kako hoces samo nemoj vrijedjati druge ..... a Bosanac ces uvijek biti to je htio ti ne htio dio tvog identiteta makar kao geografska odrednica moj mile free shope
Lopovina Dodik zavadja. Dodik je najvece zlo srpskog naroda, jer pokrade sve zivo.
kad se pojavi lik,istinski patriota kao sto je bio Hitler, spreman da zrtvuje svoj zivot i kad pozove Bosance u odlucujucu bitku za domovinu,ukljucujuci i dijasporu,onda cete imati moj glas.Bez oruzane bitke i konacne pobjede nad ustasama i chetnicima nema buducnosti!Sve ostalo je suplja predizborna prica
Može se Bosna i u miru obnoviti i osloboditi. Ali mi Bošnjaci još nismo spremni za to. Prvi smo mi zaboravili ko smo i šta smo. Na prste jedne ruke se može nabrojati broj Bošnjaka prosječne općine u BiH koji znaju i čitaju Bosansku historiju. Zato nam i nameću sve, zato ćemo još ovako dugo živjeti.
vazda priča isto. ne ekonomiji ne radi ništa. u RS gladuju mnogi. i onda naivci opet glasaju za iste..
Миле, досадан си бре
Ma ti si vanago al veliko!!!!
svaka čast susjedi slavite i imate šta
jel neko ovog hajvana tjera da prica bosanski. pricaj sta hos. ali Bosanac jesi LOL
Jedva cekam da odem iz ove ludare
Srpski junaci uspjeli su pola dana da brane Knin
lopinas iz Laktasa
Znaci ipak ti se omaklo da priznas POSTOJE bosanci koji govore i pisu bosanski jezik koje ti osporavas i kazes da su izmisljeni.
Dodikova nana Suada-hanma se prevrce u grobu! Presao na pravoslavlje radi krmetine jer je bio neuhranjen! http://uskdanas.com/2018/08/05/srbi-sokirani-historicari-otkrili-sokantnu-istinu-milorad-dodik-je-porijeklom-musliman-njegova-pra-pranena-je-bila-suada/