Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodiku treba uputiti poziv o mirnom ukidanju RS-a.
Dejton je potpisan pod pritiskom stranih sila a u to vrijeme nije bilo presude za Genocid sigurno nebi dozvolili formiranje genocidnih teritorija da je tada bilo presude za Genocid. Dejton treba poništiti i vratiti ustav Republike BiH onakve kakvu je priznao svijet i UN.
On to i priziva da bi imao o cemu pričati. Da li ne kopirate ili sta?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za 6 mjeseci ukida se rs.
dodik kupio par dronova i konta da ce zauzeti BiH...bolje mu je ako udari...da pripremi traktore...
njemu izgleda nije jasno da onako kako je nastala tako ce biti i ukinuta ta njegova prcija
Dodik je Američki čovjek ! On radi za Amerikance i zato ga ovako dugo drže na vlasti. On če uništiti RS i tako ispraviti grešku Amerikanaca koju su u Dejtonu napravili. Kako god bilo on vodi RS u nestanak samo treba strpljivo sačekati.
Dobiće on svoje šta treba
Pa sta cekas kad ces vise otic i povedi te svoje potrosene kurtone nemorate nista cistit mu ce to sredit da opet Bude ljudski...
Mile me podsjeća na miloševića kada je Kosovo utrpao Albancima tako i mile gura rs u raspad sve “boreći se za srpski narod”! Mislim da bi raspad rs-a najviše pogodio bakira jer mu je babo bio najveći borac za rs!
Kada ćemo se više razdružiti, mile, pa mi kućama a ti lajkovačkom prugom!
Mile, Mile, Mile, Mile druže moj, Mile, Mile brate moj, razduži se, prije nego što odeš u zatvor svoj. Ta ra ra ra ta ra ra ra ra ra,....
Dakle Milorad Dodik nam opet svima u BIH i sire.. prijeti smrcu!!!
Normala
referendum o vracanju ustava Republike Bosne i Hercegovine
On sam ukida rs.
ipak ce ostati u organima BiH, jer jbg, od cega ce zivjeti
To su te relaksacije odnosa
Uputi Dodice makar bila ko fildzan. Dakle odvoji nas od FBiH. Nama nek ostane BL, Bijeljina i Trebinje. Muslimani eto Vam sve do Pala( to vam ne damo). Eto Vam i Srebrenica i dio Iistocne R.S Dajte nama 70% od ove R.S da prisajedinimo Srbiji i mirna Bosna.
Pa et uzmite , ko vam brani ba
znaci RIP dodo i gtrs
Nema veceg Bosanca od Dodika. Ovaj stvarno hoce da ukine genocidistan.