Komentari (330)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da, RS bi zaustavila Hitlerov Wehrmacht kod Laktaša, hahahhaha...
Eno opet Bakira spominje, mora da ga je opet Mektic prozvao za ratno profiterstvo?
@Drinnsky Opet pitam tebe i sve koji pominju handžar diviziju. Koliko je imala vojnika? E onda to uporedi sa Nedićevcima i Ljotićevcima.Četnike neću ni da spominjemo jer kažete da su oni bili dobri, a poklali čitavo Podrinje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
srbi su narod bez vjere i morala to je narod zločinaca i terorista! Ž.Širak
al bi zato bili ubijani svi drugi
Beograd je ionako bosanska kasabica, sve je poturceno u njemu, "terazije", "kalemegdan"... "kara"djordjevici, "Kara"dzić :)))) Srbi bi mogli zavrsit u Bugarskoj ili Grckoj, koliko su "mudri" kad su sukobi u pitanju.
Mrs pod sator klipacu u ruke i dizi tri prsta u zrak da privuces galakticke poruke iz sedme srpske galaksije zvane neobrijana rupa
Bosnjaci takodje ne bi bili ubijani, da srbi nisu prisvojili narodno naoruzanje, zato ne seri...
@Kova Slovenaca, Hrvata, Bosnjaka, Makedonaca, Albanacas, Crnogoraca kao i ostalih nacionalnih manjina. Imas jos pitanja?
Kviz br. 3: Koji narod daje imena školama i ulicama po pripadnicima SS divizije? 1. Nijemci 2. Italijani 3. Hrvati 4. Bošnjaci
PrgaviKrajisnik A ti bi jos...Pa dobro evo. Koji narod institucionalno prepravlja istoriju ( George Orwelova Okeanija je za ovaj narod cisti amater) i nacistickim saveznicima iz drugog svjetskog rata dize spomenike i naziva ulice po njima i daje im status 'eroja a)Srbi b)Srbi c)Srbi d)Sve iznad...
Uzurpacijom Dejtnoskog mirovnog sporazuma, kao prelaznog perioda do potpune reintegracije cijele teritorije BiH u funkcionalnu I smislenu drzavu samo ces dovesti do nestanka pravoslavaca iz BiH. Pokusavas da zbunis ljude sa tim nazivom R Srpska. Tri naroda su jednaka na prostoru cijele zemlje. To je fakat i ti to ne mozes promijeniti...Istina je to da su pravoslavci bili konstitutivni u R BiH, nije bilo dosta, danas imaju autonomiju i ni to kao nije dosta...Je li to pametno sto radis?
Uporedjivati Republiku srpsku kao pandan tadasnjoj Njemackoj vojsci je glupost za nevjerovati. Ta vojska je Evropu porobila, a Jugoslaviju za 6 dana, i cak srpkog kralja koji zbrisao i ostavio nas na milost i nemilost Njemcima ( srpska hrabrost). Kultura tadasnjih Nijemaca i sadasnjih Srba iz RS nemjerljiva. Rodne kuce mojih roditelja u jednom bosanskom malom selu su ugostile NIjemce od 1941-1945 nikom ni dlaka s glave nije falila. Moj dedo pricao o njima sa velikim postovanjem.
@Jalijskiprincipal E zato ti je dedina kuca spaljena 92.
Fazlagića Kula bila poslednje nacističko uporište u Evropi, zastava nacističe Nemačke se u ovom zaseoku vijorila gotovo nedelju dana posle pada Berlina. Inače, Bošnjaci su procentualno imali više ljudi u različitim SS divizijama i od Hrvata, a sav paradoks ove "nacije" (koja se najbolje može opisati kao korov koji su Osmanlije posadile dok su bežale sa Balkana) ogleda se u hvalospevima koje pišu o Hitleru, dok istovremeno Srbe nazivaju nacistima i fašistima.
@N3ko@da su znali Bošnjaci šta će biti nebi vas štitili niti od Turaka a niti od ustaša trebalo je taj karcinom očistiti na balkanu da vas nema jer dobar Srbin je samo m...v.srbin
@ko je boje havla de se opismeni pa onda nešto napiši, ovo što si izmumlao se ne da povezati u smisleni celinu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ZASTITNICI NARODA poceli preizbornu kampanju. Po starom dobrom obicaju kampanje ZASTITNICI NARODA kampanju zapocimju parastosima, misama i fatihama na stratistima sirom drzave. Ne mijenja se dobitna kombinacija sto se i iz komentara da zakljuciti.
neopjevana budala! Što ih Pavle nije zaustavio, već je prvi pobjegao u London. Isto bi i ti sada uradio. Samo destinacija bi ti bila ili će - Kipar!
"Milorad Dodik izjavio je danas da Srbi ne bi bili ubijani po Kozari" Tamo su ginuli i četnici i partizani. Jedni su je branili, a drugi napadali. Na koje misliš?
hebe se ovom medjedu i za partizane i za sve nevine srpske zrtve, njemu gori pod nogama pa razvezao spiku o republici srpskoj, za koju mu se takodjer hebe, koja mu jedino jos preostaje kao mogucnost da na neki volseban nacin spasi svoje dupe od dugogodisnjeg zatvora. tragikomedija.
izbrisao bih vas TITO kao gumicom
Uz gusle i za koju godinu biće da je i postojala 😀😀😀
Tako je presjedniće....hahaha kakav kralj...kakve on gluposti sve kaže....