Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
:⁠-⁠) Šjedi Ne Obadaj.😂
Mile traktorista 🚜
ev onog što je pobjego iz Sarajeva
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zbog takvih kao što si ti Bosna je druga zemlja u svijetu po broju stanovnika koji žive u dijaspori to dovoljno govori
Aloo nemoj da se obadas! Seljaavine traktoriste i primitivci
Nego kako si prosao u Sarajevu? Kako si se isponizavao i isprovaljivao? De nam to pricaj? Znamo da ti ove godine dolaze dugovi na naplatu pogotovo Engleze... Ti ni bebama ne prastaju! Pa se sad 🚜🚜 pokusavas obadat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je Dudo preprijeci traktor preko puta da niko ne moze u Laktase uci. Hocemo Referendum o odcjepljenju Laktasa.
A zašto dragi Dodo ? zašto ? Pusti ljude da žive u miru.
😂😂😂👍🤣🤣🤣🤪🤪🤪
Drzava Bosna I Hercegovina..... Medjunarodno priznata drzava u svijetu. Pozdrav svim Bosancima, drzavljanima NEZAVISNE DRZAVE BOSNE i HERCEGOVINE ..
🤣🤣🤣 HOCE DA GA VISOKI PREDSTAVNIK SMJENI , NISTA DRUGO ! I DA ON BUDE ZRTVA !!! HAJDE SAD GOSP. SCHMIT DA TE VIDIMO ? OBECAO SI DA JE RS SAD NA REDU ……. 🤮
Baš me zanima kako će Bećirović i potencijalna nova vlast odgovoriti na ovo. Ili će kao Duraković pokušati da ga umile lizanjem da ne kažem čega.
Ublehas, nebitan si, shvati to
Pa bio si 4 godine iz Sarajeva sto nisi promijenio stvari i natjerao nekog nesto.
Ode ti na smetljiste,dajem godinu,da ce brkata nasa predsjednica od tebe preuzeti vlast..stranke
Nikakvo čudo. Kod tebe je mozak u blokadi godinama.
Dečko koji samo obećava...
Ne obadaj odje!!!
A eto to kao do sada nisi radio. Ima li ista novo na vidiku, nisi bas kreativan, zapravo jesi ali samo kada treba krasti i otimati, pogotovo za svoje goricu pusacicu i igora blesu.
Osmorka, to jest trojka će vam sve potpisati, ne sikiraj se. Nije važno što se država zaobilazi i što je to strateški projekat Srbije i Mađarske, a da ne govorim o ekološkim posljedicama na čitav taj dio.
Niko bolje od njega ne daje odgovor na pitanja : "Zašto ukinuti entitete?" ...i on će na kraju i biti jedini zaslužan za to.