Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daaaaj maknite više ovog klovna sto nam svakodnevno razvlaci karakter.
Smijemo se Dodiku i uzdamo se u naše "prijatelje" koju su nam 1992 udarili embargo, 3 i po godine gledali kako nas Srbi kolju a onda te iste Srbe kojih je prije rata bilo ca 35% nagradili sa 49% države BiH. I još pozivamo te naše "prijatelje" i frenda Schmidta da reaguju 😃
gtrs ili mordor
hodaj Mile i troši pare od svoje fukare iz rs-a
Niko ga nece osim orbana 😅
Laktasenko glavna licnost na kliksu
Laktasenko glavna licnost na kliksu
Prestanite vise o dodiku! Burle nikog vise ne zanima, niti sta prica niti sta radi! Dosta vise! Totalno sporedan lik!
Sve sami ološ bjelosvjetski
Nema vise para sada prosi okolo posto mu i SNSD glasaci pocinju propadati. Cak je i Armence izdao da dobije koji dolar od muslimana Alijeva.RS pisi propalo.
Proglasi više nezavisnost pa da nestanete na geografskoj karti....95 vas je Amerika spasila , a ne Rusija
ODE DODIK .. SPAKOVO KOFERE🤣🤣🤣
Dodo koliko ti prevodilaca treba da se sporazumiš sa sve trojicom 🙃🙃
Neda niko para mile....doslo do grla.....
Samo nek neko kaže doDick nije to pravi put itd, odmah tužba za klevetu.
Mile je definitivno predsjednik po galami najveće mjesne zajednice u svijetu.Mjesna zajednica šalje izještaje vijeću sigurnosti, sastaje se sa vodjama sila svijeta, prijeti visokim predstavnicima UN-a , … 🤣. Onaj kinez sigurno ima hiljade i hiljade sela veći po broju stanovnika od najveći gradova u malim zemljama bivše Jugoslavije.
Opet mora da ide da prosi ako mu ovi daju da im liže pedu