Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko te ba je.... Ti si ba gotov jarane! Ide presuda i bjezanje iz drzave a ako sta krenes ima da te stranci srokaju ko bubasvabu ili ces zavrsiti kao Ratko i Radovan u Engleskom zatvoru bez duseka!
Ebo kuju koja ga okotila,pa cija su onda imena na mezarima? Jesul ti ljudi zivi keru srbijanski?
Sta kaze forto, proevropski dodik
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravosuđe u RS u štrajku već mjesec dana, sutra zdravstveni radnici, Bileća bankrotirala, bolnicu Srbija u Lukavici napustilo 30 med.sestara i nekoliko doktora i prešli u ASA bolnicu i KCUS kod muslimana. S čime moj Mile da se odvajaš, pa bolan da ti damo otkaze svima koji zarađuju hljeb u Sarajevu i FBiH ne bi bio miting za tebe, nego protiv.
Ovi svaki dan nesto napustaju.
Super je da postoji ovakav portal. On nam je opomena da ostanemo budni i drzimo na oku tkz komsije.
Vi ne priznajete ni individualnu krivicu jer osuđenima crtate murale u RS i Srbiji koje policija štiti
Mozes ti sve napustiti sa svojim genocidašima. Na kraju ti ostaje samo pi..a tvoje Gorice!!!! 🖕🏻🖕🏻👉🏻👌🏻👉🏻👌🏻👉🏻👌🏻👉🏻👌🏻👉🏻👌🏻😂😂😂😂😂
I vi kao ne bi imali herojsko groblje 3500 stradalih srpskih junaka u Srebrenici a imate spomenik stradalim ruskim plaćenicima????
Tekbir! Da hoće smrad već jednom da krene brate,pa mi iz Krajine to čekamo od 95.Hajde Mile pokreni rat molim te pa da vidimo kako je kad nema JNA oružja,hajde Mile krajišnici spremni,otkopano podmazano hajde Mile pi"do srpska šta se čeka mi ne bježimo od sukoba čak šta više želimo da se drugo poluvrijeme odigra već jednom samo ovaj put Mile igra se do kraja imaj to na umu kad gurneš srpski narod u novo stradanje!
Vrati u vlast SDA i rezolucija propada 100 posto. hahahah
Ahhahaha i ja sam bas o tome razmisljao. Njemu je najveci spas Bakir!
Ja govora i debakla. Kmecanje i jadikovanje od pola sata, Srbi i Huti…to mi je najjace bilo 😂 Nema sta, jači ste i od Rusije Vucicu po tvojoj prici, ali onda eto opet da se ogradis za svaki skucaj- slabe su nam sanse. Slabe su sanse bile i nenauruzanim ljudima koje ste pobili ‘95. i zato ne smije da se zaboravi. Samo pogledajte snimke Mladica i vojske. Nije Srbija, niti su srbi genocidni, nego politika vas usranih radikala koja je dovela do ovog svega
ode ja u penziju, a dodik se nije odvojio
Laki je malo nervozan.
Ovaj sandžo je srpski bot. Pažnja ne nasjedajte.
Uh jebote prepadose se sve clanice UN
Vucic i Dodik samo suplju bacaju a sve se desava onako kako NATO odredi.
Vucic i Dodik samo suplju bacaju a sve se desava onako kako NATO odredi.
Pozivam pravoslavce i srbe da se odluce jesu li sa ovim lopovima il imaju nekog svog normalnog, pa da radimo i zivimo..
Razlaz...