Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle otisli ste tamo, lijepo se najeli, malo popili nazad. Pa zahvalite se bar na ekskurziji sto smo vam mi gradjani platili.
Dodik postade zastitnik Hrvata odjednom, jel on legitiman treba provjerit
Hahaha a sta li je tu cudno 😂😂
@TitoUstaj ma ne znam vise me stvarno nista ne moze zacudit ni iznenadit, mislim da sam sve vec vidio
Klix drzi dodika na politickoj sceni vise nego iko
opet ovo govedo stvarno nema smisla...
Koji lažov. Potpisuje i NATO i EU, priznat će i Kosovo i opet mu pravoslavni Bosanci vjeruju. Ne kažu tek tako glupi Bosanci.
I? Imal neke koristi za srbe od tvog puta u Slo? Isto pitanje za ostalu dvojicu i njihove glasace!? Nadat se je da ce glasaci 2022. sabrati 2 i 2 u svojim glavama prije nego zaokruze. 10 godina inicijative i vi dosli sa nekom deklaracijom!?
Stara, dira me Dzafir!!! 😂
E stvarno je k'o medo.....
Slovenac da se razumijemo nikad nece mimo svojih interesa poboljsati stanje u BiH, ili bilo gdje "juznije"...prema tome...to sto oni hoce da sastance...do vidjenja, prijatno...
Dodo, hoće li biti vojne vježbe NATO-a?
prase
Krmak ostaje krmak, to je to....
E JESI TI ZABRINUT ZA HRVATSKU U PM.NEMOJ BGT NEZAPALO VAS VISE VIDJELO BI SE KOLKO BRINETE O HRVATIMA
"Smrt kršćanima" i "Razapet ćemo vas na križ" grafiti su koji se sve češće mogu vidjeti na zidinama Jeruzalema. Muslimani su odavno meta ekstremista i radikalnih naseljenika u Izraelu, ali sada su ugroženi i kršćani. Pravoslavni kršćani u Gazi: Jerusalem je palestinski i o tome nema pregovora.
opisi zivot u 3 rijeci Uvijek neki Kujac!?
Ne znam ča ovo triba Hrvatskoj i Sloveniji. Triba sve to otkantati.
Dodo,dodo,pa svo zlo u Bosni učinila je Srbija i Hrvatska i njeni genocidni i UZPovski igrači u njoj.Gnjide u ljudskom obliku,ovi genocidaši i UZPovci.Da mi nema vas ubio bih se od dosade,za izučavanja ste.