Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlikuje I sakuplja jer ne smije biti sam. Boji se da ne bude uhapsen. Ogromna šteta je već ucinjena sve su unistili. Jedino što nisu ucinili nisu narod zavadili.
Jako bitno odlikovanje hahaha
Entitetska lenta :D
Ovaj ce baciti lentu cim dodje kuci, zna da je bezvrijedno i bezveze sve sto stampaju ovi u eresu, ali eto cisto reda radi da ono ko ufol uzeo i sretan.
Pa ti ne volis svoj narod, s obzirom da si bosanac...
više ste dosadni sa tim kontriranjem uhvatite se nečeg korisnog niste zanimljivi
Vise se priznaje diploma iz šaha 3 razred osnovme skole takmicenja u Ilijašu
Milos Vucevic je zasluzio ovo svojim trudom i radom.
koje??
Vrlo važna vijest!??? Kaligula je odlikovao i svoga konja a zatim ga unaprijedio u Senatora! Zar vam ovo ne liči na to!?
Nas narod u Srpskoj ce uvek imati podrsku Srbije.
I srbi iz hrvatske Krajine su imali podršku Srbije pa ih prodaše kada im je cijena na ratištu najviše narasla i kada su to tudjman i sloba to istrgovali! Čuvaj se srbijanske podrške jer prodaju oni i svoje a ne nekakve wanna be njihove!
To ordenje kojima se kite mogu samo okačiti mačku o rep