Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni njih pobili, a njegovi idoli poput "đenerala" draže bili na njihovoj strani, ovi srbi stvarno imaju psihickih problema.
Nikad nisam čuo da ambasador može nekoga porobiti... ne znam ni kako bi uspio kada bi i htio
Nemoj da lupas gluposti.. To su rekli komunisti, isti oni koji su rekli da Bosnjaci nemaju nacionalnost da su to samo Muslimani. Čiča Draza nije bio ni izdajica ni zlocinac, laz je glavno oruzje partizana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema nikog da mu šljive obere pa mu krivo.Svi otisli u Njemacku
Pa on je stvarno budala!Ovo nebi uradio neko ko ima imalo mozga,što ovaj,očigledno,nema.
Svako ko hoce da napravi red za tebe ima zle namjere.A svako ko dodje sa ciljem da sabotira i rusi drzavu je dobronamjeran.Znamo mi to odavno.
Ma dobro Da bere sljive valjao bi
Krkan žešći...
on namjerno ovo radi da se sve vise okrene prema putinu. sjetite se da je on obicna ruska lutka
nastavljaj pusit, rusko kűrvo
Ti si svakako tokmak....
Amerika stoji iza Dodika još uvijek! Da su htjeli mogli su ga davno skinuti! Bosanski cirkus, koji su oni napravili, se nastavlja.
Samo nastavi da lupetaš, sa svakim tvojim sranjem jedan pun avtobus ode iz BanjaLuke u Njemacku a vrati se prazan.
Kakav šljivotres, je ovaj Duduk! On može samo a zahvali Baketu i onom konstitutivnom, da je jos na vlasti. Sjeverozapadna Bosna će se sama urušiti, ekonomski kad on ode.
Naoraces i ti buflice :))
Umro Tito i u čekaonici sretne hitlera. Adolf nako nestrpljiv i radoznao pita tita. Kakvi su sad odnosi između našeg naroda. Kaže tito, dobri, super. Vi dolazite kod nas na ljetovanje, punite hotele a i naši rade kod vas, zasnivaju porodice, dobro svima. Adolf veli. Pa mi smo se džaba ganjali.
Dodo i njegove bdsm price
Jedan pametan čovjek mi je, davne 1996. godine, na moj komentar da Srbi rade protiv Dejtonskog sporazuma, rekao: Doći će vrijeme kad će ga oni najviše braniti.
Covjek je u takvom rasulu da ce biti jedini počiticki akter koji pusi sam sebi cunu od silnog nakupljenog bijesa i nemoci
Nije mi jaano zasto fino EU ne donese neki akt i sve vlahe fino nazad Dodiku na grbaci. Treci dan bi ga srbi zivog pojeli.