Komentari (321)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorade samo ga možeš mirno popushiti
Manje su šanse da se bih raspadne nego Srbija i Hrvatska. Ko gubi ima pravo da se buni
u sustini ja se slazem sa svercerom cigara, nek ide ko kuda zeli ali Bosne moze ponijeti koliko mu se za opanke zaljepi. To je to mi koji ostanemo moci cemo da odahnemo kad stoka ode.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo i mi predlazemo mirno ukidanje Republike srpske,
e budale, cuj mirni razlaz hahahhaha pa stvarno msm. pa kad vas je ex jugoslavija naoruzala vi dobili po guzici, pa sta bi sad bilo mirno. a budale, popravi mi dan. hahahaha
Protjerajte bosnhaje iz sandtaka a vi sandzak naselite🤣🤣
Zalosno, a bio se zadnjih par dana umirio, covjek bih pomislio da voli i muslimane. Ko kaze da samo zene imaju hir instantnog hocu-necu. Nije tako. Kad covjek pogleda situaciju njegovog jezika danas te voli, sutra te mrzi. Iz toga proizilazi da covjek nema integriteta ni 5%. Neki mogu zamjeniti autoritet cega dodik u izobilju ima sa integritetom. Autoritet je nesto de mi jarane posudi 5 stoja a znas da covjek nikad nije radio. Zna trubit nacionalizam zato.
Mile ti prdii po našim portalima. Evidentno je da te svi mogući mađunarodni faktori zaobilaze. Onakav Džaferagić sutra razgovara sa gl sekretarom najveće vojne alijanse svijeta. A di si ti. I prestani Bošnjake nazivati muslimanima. Muslimana ima po cijelom svijetu u BiH su muslimani Bošnjaci. Narod sa svim karakteristikama, definisan u ostalom srodan tvom narodu. Moje ime i prezime redakciji je poznato. Molim te prestani sa provokacijama. Naće te neko budalo.
Puko si Milorade Dodik, puko ko sandala...
Hajmo mi njega pozvati na nemirni razlaz za promjenu…
ma joj dosadnog idiota
Ovaj covjek ne zna za rijec simpatija.
Po ko zna koji put
Rudonja pred kamerama dodikland tv kaže sve ono što misli a kada makne iz Laktaša odmah druga priča nisam ja to rekao. Vidi se da je seoski švercer...
Ko je on da priziva raspad moje države? Ko je on da priziva nestanak budućnosti za mene i moju djecu? Ko je on da meni oduzima moj život, planove, sreću? Ko je on da prijeti genocidom mojim unucima?...dok njegovi bezbrižno rastu?
Tebe "podsećaju" od malena u mraku memljivih hramova da je: "ubij, zakolji.." najveće srpsko herojstvo i obaveza...a mi opet pamtimo sve rečeno od stane zločinaca još od 1844...tako da se i Dodiku pamti sve što je rekao "bilo kada i bilo gde" i sve se samo zbraja i nakuplja a ti se pravi "blesav, nevešt i podsećaj se"...možda ti pomogne, al' da Bog da. Bože pravde!
Jbt pas ma..r
pa idi živi u Srbiji sta ćeš u bosni i eto odma smo se razišli .. BIH je jedna zemlja nema dvije BIH a ako bi više volio srbiju idi vala mnogima bi bilo drago
Kad je Austrougaraska Anektiral Bosnu..Turska Provincija Srbija se pobunila Poslala Teroristu Gavrila Da ubije Prestolonaslednika.Sad imamo sto je Terorista htio i vamo i tamo preko Drine.SPC-je na tragu velikosrbkog Sveta.Nisu se ohladile glave.Ako ne moze Kosovo a nece oni Kosovo Hoce pola Bosne.Zato treba sazavati sjednicu nacinalnog vjeca i odrediti se prema drskim najavama izazivnja sukoba...koji se iskljucujje Licmjernim pozivom tz mirnog razlaza "
sadaka,Jesu,jesu svi na svome,jedinoj Dodik na MOME.