Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta radi Tužilaštvo na sve ove prijetnje Ustavnom poretku države?
U buvaru ces traktoristo.
Ako i vratis sve nadleznosti ja cu i dalje ostati siromasni Srbin. A ti bogata lopovcina.Ako i izbije rat bice isto.Ja cu nahebati a ti ces i dalje pregovarati o nadleznostima sa bagrom sa suprotne strane.I naravno meni prodavati ronhill. Mala mi je utjeha sto ces nakraju zavrsiti u Hagu, jer mene i mojih nece biti.
Najpametniji komentar ikad, svaka čast momak
Nek svak zna da beskrupulozni politicar dodik NEZNA nista dobro uraditi osim zaposljavati 'privilegovane' a oni cak i sto su u pravu cak i za boljitak naroda dodik kaze da su izdajnici naroda. Jel istina da dodik radi samo za svoje, jeste istina, samo ko su 'njegovi' ja vjerujem da samo to dodik na licnom planu odlucuje, a sta je sa 99% naroda-dodik kaze da ih voli i nek zive od ljubavi.
Ne ponizavas ti dodike druge na racun snsd, vec ti politikom strasenja koje podrzavas svojim koruptivnim umom CISTIS prostor oko SNSD. Drugo, ti si taj koji je dodjelom 1000da "drzavnih" stipendija pomogao 'svoje' NA RACUN ONIH KOJI SU VRIJEDNI, I HOCE DA RADE, I ONI KOJI SU BILI SPREMNI ZRTVOVATI SE ZA NARODE I NARODNOSTI JEDNAKO.
Schmidt treba da lekcije drži u skupštini RSa a ne u parlamentu BiH gdje srbi ne dolaze. Problem i jeste nastao prevelikim ovlastima RSa. Z a parlament BiH moraj biti moguće da svi glasaju za sve jer na kraju oni odlučuju o svima a ne samo o svom narodu.
Tebe seoska varalico ne bi bilo na mapi, u normalnoj gradjanskoj državi, zato si ti sampion u bacanju šupljih spinova o srbovanju...
Ovome gori pod nogama...
Sto ce ti zakoni za nelegalne i protuustavne aktivnosti. Sto lupetas? Zasto jednostavno ne kazes da zakoni bih ne vrijede vise u rs, jer ti se moze, dokad vidjecemo!
Laktasenko je sebi napravio puno neprijatelja i to ce ga kostati. Amerika se sprema na konacan udarac, u EU ga vec smatraju ludim, unutar RS i opozicije sve glasnije napadaju, A bosanski pravoslavci bez demonstracija sa 150 KM penzijom i velikoj dubiozi gledaju predstavu, u kojoj Laktasenko brani samo licne interese.
Popuši mi retardu ...dobronte je više..kriminalac
Ja sta je Schmit ugrozen, daj mu sta hoce da mirno spava
Ovako je bilo sa petrom kraljom covjek pokupio zlato devize dibro se usro i ostavio u amanet nepismenim da slave njogv bijeg
RS nikada nije verifikovana u UN. RS su potpisali SDA i SAD. Dejton je prošao UN ali rs nikada nije. Što se traži za VP u UN, neka bude i za rs. A sada pogotovo rs nikada ne bi prošla UN verifikaciju.
Uhapsite pseto, negator genocida
Ovi jadovi (Palmer, Eskobar, Nelson, Satler, Smit) sa vrha piramide su dobili nalog da na račun Bošnjaka namire Srbe (da im povrate nadležnosti nad šumama i rijekama) i Hrvate (da im daju izborni zakon po volji Čovića) te da u svojoj misiji ni ne pomišljaju na sankcije. Za ovaj njihov plan zna i Dodik i zato im zaprđuje na svakom koraku, a oni još moraju da mu ližu tabane. Na šta spade američka diplomatija.
Ovaj pred izbore kenja kad prodju izbori kao da nista nije bilo.
Kada je rat zna li neko?
Nekako s proljeća, kada šuma olistaaaa....