Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buraz, jednog Putina je svijet stjerao u cosak, a jednog obicnog seljacinu iz Laktasa ne mogu da zaustave .... koliko god bio odvratan i rusitelj kapa dole ... tolike godine na vlasti
Sta ga bolan hvalis nije im lik bitan uopste da hoce smaknuli bibga preko noci kao Gadafija i Sadama posalju dronove i ode u sto pm nego im nije bitan toliko.
Smaknut ce ga kada Amerika procjeni da moze njima nastetiti a sve dok ima vile i poslove a koji ne utjecu na globalnu stvar nece ga dirati a to i on zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ti si nazalost koga god da si prepoznao tamo jos jednom pokazao da si obicni seljober na funkciji
Kakav narod takva vlast...Ista slika i u nas...Ovi zelenii
Kakav predsjednik stranke takvi su mu i birači i još gori.I šta treba da nas čudi ovo je država seljačina neka izvinu pošteni seljaci.I molim boga da nauče hodat asfaltom.
Hoce li se suditi i kad -doktorici- sebiji ??? 🤔🤔🤔🤔
Sanader je u zatvoru.... biti ces i ti. Obicni kradljivac (kao i mnogi nasi oligarsi) a tu su samo stoga da bi mogli sto vise KRASTI. Jednostavno. A cilj ne bira sredstva. Pa makar to bila nacionalisticka karta na koju igra desetljecima, stvarajuci pri tome jaz medju ljudima, umjesto da se svi okrenu ekonomiji zajedno, pa da ova zemlja krene naprijed, a tako i boljitak naroda koji tu zive.
Sve je ovo zato sto je on srbin. 😂😂😂😂 Progon srba se nastavlja 😂😂😂. On je nevin 😂😂😂. i gorica mu nevina. 😂😂😂. Kaze gorica malo je pokazo sta novinari zasluzuju. Njoj garant pokazuje vise 😂😂😂
Seljačino ti si za kočija i konja nisi za politiku
Ja radim i živim u selu ali ovaj je jedan velik seljober još gradski
Meni je ovog dobričine žao. Jadnik se bori za pravdu, a svi su se urotili protiv njega. Jedini ko ga razumije je još jedno dobrodušno i neiskvareno čeljade - čović. Njih dvojica su još jedini svetionik istine i pravde koji daje nadu da svijet može biti bolji.
Dodik je kralj. Navijam za pobjednike, jer država mu ne može ništa.
ma ja. znao sam ja da ima neko logicno obrazlozenje.
U rs-u svršavaju od dragosti. Kako je njihov krdopredvodnik tako fin i kulturan
Ko će reći da je kurvin sin nece ni on da je pokro pare
negirwo i nicim ukazao na to negiranje ..samo negirao..sto znaci...
Meni je neshvatljivo da se jedan predstavnik naroda kako kaže za sebe tako ponaša. Da je inteligentan sve bi ih mogao poniziti pametnim govorim, ali ovaj čovjek to ne zna. Primitivac, i to glup.
Slusaj Dodice, mozes ti svojim ovcama pricati sta hoces. Da se nisi pojavio bio bi uhapsen. Ili mozda mislis da nebi. O srednjem prstu novinari a kazem ja evo ti Gorici jedan pravu ku, c. Posto ti citas kliks, molim te prenesi joj pozdrav
Ode traktorista po nabavnoj