Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi do kraja Duduk, ne posustaj na tvome putu ka ukidanji RS-a
Dodik: Neki izvan BiH hoće da me sklone ili deportuju … I STA JE TU SPORNO?
Samo razlog da može da zbriše u Rusiju, gdje Miletova lova tu i Mile.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakvo ba deportovanje, polako on priprema teren za lagani bijeg u majku Rusiju sa svim milionima. Vec vidjen scenarij, ispast ce da je morao otici tamo zbog sigurnosti, a povuce boga pitaj koliko miliona tamo :)
Kazu da ce zavrsiti u gvantanamu u kavezu 😂🤣
Nesto slicno kao sto je onaj bivsi ukrajinski-proruski predsjednik pobjegao.
Aha sad je jasno gdje je nosio onu rakiju. Da podmiti lovačko društvo, sad je sezona lova na vepra. 🐗🐗🐗🐗🐗
Mislim da se Dodik s pravom plasi. Naime, on prepoznaje taktiku u politici koju i sam rado koristi. Prvo pustis pricu u eter, onda cekas...cekas da se i narod i oni o kojima se radi naviknu na informaciju i shvate da je nesto moguce u bliskoj buducnosti. Nakon odredjenog vremena se to i odradi , ali vise nije nikakav sok jer se to moglo ocekivati...tako radi Mile sa BiH, e vo bogami ispade da nije jedini koji koristi tu foru. Sad kokice i pivo....
Niti mu ko prijeti, niti će prijetiti. To je samo njegov lični False Flag. Priprema teren za dramatizaciju. To mu treba za građane RS-a, da odrzava rejting. Inače lako je mlatit majmunima u BiH. Povremeno baciš koju koru od banane sa malo banane unutra i ideš dalje tako.
Nije još počeo lov na divlje svinje. Nemaj straha.
Jel to otvoren lov na 🐗🐗 ja mislio samo ribolov🐡🐡
milorad je to pobrkao sa sezonom lova na divlje veprove
Dobio je dojavu da će ga Sipa uhapsiti pa sad mješa strance.
Manija ga uhvatila
Prevario si ljude na berzi u Londonu krkane
Brines se ti zbog one izreke, kako došlo tako i pošlo. Dobar performans tebe i Lukača, Aco vam može pozavidjeti. Ima puno pitanja na koja ćeš trebati odgovoriti. A i Lukač i Željkica. Znaš Ifetov poučak, pravda je uporna a ne spora.
Jadnicak se zabrinuo..
Pa dodovski.koliko si pohrlio kupovati nekretnine vani i vakat ti je da to malo koristis,ta neces zivjeti sto godina!!
Još malo pa će se pričati: Bio jednom jedan Duduk....
Eto ih Krkaneeeeee
Radi guza ko meduza, jel?