Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatvor bi ti trebao vidjeti za života
Hahahaha, pa šta očekivati od lika koji dovede 7 popova na otvaranje benzinske pumpe, nego da lupa ovakve gluposti🤣🤣
Jbg sad ne izražavate se ni ti ni žuti majmun kako treba. Kojeg života ovo zemaljskog ili zagrobno? Šta je Bakir brojao? Koliko je ukrao od naroda? Koliko mi je ljudi žena otjerala sa ukcs? Koliko je mladih otjerao? Kako dane od plate do plate preguramo? Samo da vas hoce nestat sa vlasti sve zajedno sa vašim strankama, pa Bog da nas vidi!
Eee majstore pa nisi ti kornjaca ...
Šta kaže hoće li se status kosova promjeniti za njegova života
Sanjaj vepre, samo sanjaj
SAMO DOK DOĐE VAKAT ABD,IDE BERETKA I NA ČETNIKE
Sto života nebi to dočekao!
Tako su hebini Turci mislili da je sve njihovo sto su osvojili,dade Bog nakom 500 g slobodu svih Naroda Balkana.Ipak je Mile dobar i ne mrzi on kao sto se izrazava
Teško brate, star si previše
Svako malo nas naziva Muslimanima sa veliko M a sada tvrdi da priznaje bošnjački identitet...
Mozes vidjet mog hojtu a obzirom da si u godinama ni to mozda neces dozivjet.
Ovo govno želi rat nema izlaza drugog
A narod u RS neka gladuje fraza za budale a TI da ostaneš na vlasti smetlje jedno
Bojim se da do toga neće doći gospodine Dodik.
Možeš vječno živjeti ali to nečeš doživjeti..ali ti želim da budeš živ kad dođe kraj zločinačkoj tvorevini (jer znaš i sam da joj vrijeme ističe).Ako umreš prije nego šti se to dogodi uništičeš nam veliko zadovoljstvo...zato živi i čekaj.
Bolje ti je pokaj se za svoje grijehe i vrati se Jednom Gospodaru, jer On prima pokajanje cak i takvih kao sto si ti, sve dok ti smrtne muke ne nastupe nije kasno, ne dozvoli sebi vjecnu patnju, ne vrijedi ni sav dunjaluk toga.