Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa čekaj, vi ne priznajete VP. On je obični turista za vas. Bezopasan lik. Zašto da se zaštićujete od odluka VP??
RS i njene institucije postoje samo na papiru, u stvari je tamo Dodik alfa i omega, ni prdnuti nitko ne moze ako se njemu ne polozi racun. Tako da je Dodik jedini problem i to je odavnoooooo trebalo rijesiti - zabraniti mu politicko djelovanje i oduzeti imovinu cijelom plemenu iz familije koji koriste ovu zemlju kao rudnik zlata... i mirna Bosna he he he.
jebeš nas u glavu
Kod nas bi svaka prcija nesto da odlucuje, bilo da je kanton, entitet. Care đe to pise u dejtonu da ti mozes nesto, realno svima nam je taj dejton kao okov, ali USTAV se mora postovati. Koliko ste nakvih zakona napisali kontra ni sami vise ne znate. Najbesmislenija skupstina na planeti, bolje vam je gledajte kako da se zaduzite jer 210 milki se nece samo vratiti.
Oooooo , predsjednice entiteta, nesto si mi zabrinut ....da se nije lose spavalo ...hahahaha ...:)