Komentari (447)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS je genocidni entitet. U njemu vladaju aparthejd i diktatura jednog covjeka.
Bravo Dodik, ti si legalno izabrani predstavnik u krmetnjačkom entitetu. Izabran si ubjedljivom većinom - sada radi što želiš jer si izabran na osnovu mržnje prema Bošnjacima i BiH. Sada pokaži svojim biračima plodove mržnje. Imaš moju punu podršku i samo udri po krmetnjaku!
pazi. idioti su ameri i svi oni nasi udejtonu koji su na ovaj naziv PC (personal computer) pristali. absolutno neverovatno! mogli su pristat na bilo sto drugo, srbski entitet, srbska teritorija, srbski tor, itd. al pristat na naziv republika pa onda bistrit kako je to ko biva samo entitet, koja je to zajebancija. i kad cojek skonta koji kreteni su nas vodili. republika svudje u svetu znaci drzava i to je neosporno. zato on sere ovako kako sere. svaka ti cast aljo "veliki mudri mislioce"
Prvo nije država a nije ni pravna, jer da je tako krme jedno ti bi trebao biti uhapšen prvi.
Pa dobro više,de strisni muda pa proglasi nezavisnost RS-a koju zoveš državom.Stisn,pa proglasi.Budi muško.Budi Baja.Mani se priče u šuplje.
GD je manji i daleko nerazvijeniji u svakom pogledu bh entitet. Bosna i Hercegovina je drzava.
imam osjecaj da ovaj lukac nece jos dugo
Има ли кретена/идиота, који подржавају ову певаљку из шатора и срамоти цирилицу? Јадан запад без нас...кад све ово прође,биће ми драго да је барем једног човека извео на прави пут-дао сину 3.000.000 марака,јер није хтио да му син буде клошар!!!!!
RS je entitet u sklopu DRŽAVE BIH. Predsjedniče, pa ti čak ne znaš ni koje države si Predsjedavajući Predsjedništva. Neka mi neko objasni da to nije bolest.
Najpametniji medzed na dunjaluku cijelom se zove: MOLRAD DODIK!!!!
RS je drzava koliko si ti fin I posten.
Sve što važi za Dragičevića važi i za Memića. Važi i za još mnoge koji su okusili mutne radnje sudstva, tužilaštva i policije. Usput, jeli se pronašao i procesuirao ubica dvojice policajaca na A. polju? I oni su nečiji roditelji i nečija djeca. Sličnih primjera ima mnogo. Milorade pričaš praznu priču koja je već postala dosadna.
Milorade da je isto tužilaštvo i policija pronašla ubicu Davida i da je on sproveden pred zakon koji ti spominješ, ništa od ovoga odavno ne bi bilo. Stoga, sva ova tvoja priča je prazna priča. Baviš se posljedicama umjesto uzrocima. Kažeš da se Davor ogriješio o zakon, a čovjek samo traži da se pronađe i osudi ubica ( i pomagači ) njegovog djeteta. Ne traži karijeru, osvetu, interes ili bilo šta sl. Čovjek traži PRAVDU, TRAŽI ISTINU.
Poji Mile volove na rijeci..poji Mile volove na rijeci
gledaj ih. koda su BL oslobodili.lukač, daj ostavku.!!!
Mile ostalo ti je još 64 dana. Znaš i sam zašto! Dakle trpiš i ratmog zločinca kraj sebe pitaj ga za malog Nedžada u ratu. Ko ga je kamom...! Ima i slika!
A Kosovo je srce Srbije