Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U medijima je skoro pa zapucalo, selektivno se postavljaju clanci koji pozivaju na strah, udara se na najslabije emocije, strahove, traume a zivot prolazi, prezivljava se, i tako iz godine u godinu, sta je ko rekao, dok ne dodje nas trenutak kad sve postaje manje bitno.
Hajde pičkhe šta kmečite ja koji sam prove tri i po godine po rovovima i tranšeima i dva put ranjavan se ne zgražam toliko rata koliko koliko plačipičhke koje bog ni za šta nije stvorio osim za kmečanja i škomutanja.
laktaški vepar opet izmišlja i laže, opet serbe stavlja kao najveće žrtve a pobili serbi više od 130 hiljada civila nesrba u devedesetim, presuđeni za genocid, čitav vojni i politički vrh im po zatvorima i mnogi čekaju na suđenja a on opet laže , na kraju vepar je totalno nebitan u svim ovim pričama, seljačina spočitava nekom nešto, ma mrš u 3pm vepre lažljivi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neprevaziđeni glupan., švercer., prelatač, naprasno kao baja srbenda-spasilc..
Srbi platili najveću cijenu proteklog rata??? 😁 To isto da Nijemci kažu za 2. svjetski
Jel sta pogrijesio haj recite.
'Srbi su najvise stradali' koja idiotska izjava. Sad se budale trebaju takmiciti ko je vise stradao sto naravno doprinosi nazadovanju i nemirima u narodima. Ko u zivotu nije stradao? Nema u zivotu covjeku slobode od drugog dok se sam ne izbori za svoju slobodu a te gluparije sto dodik i slicni obecavaju 'nacionalizam' je samo dodikova ideja kako da ostane na vlasti i bude najmocniji od onih 'srba' kojima je stavio naljepnicu 'srbi'.
Vidi se da ameri nazor stvaraju tenziju i pokusavaju da naprave sebi nekog novog Gavrila na Balkanu, i preko Eu su nam stvorili ovu situaciju postavljanem ovog na vlast, ukidanje bonski za neposlusne itd , pljuc ;)
Reče najozbiljniji kandidat za Nobelovu nagradu za mir i opet osta živ, nažalost. Stvarno nije bolest sve što boli. Mama ljubila morona. ŠČ!
Kaze “Najvecu cijenu platio Srpski narod” - Uvijek neke zrtve, a poginulo 5 puta vise civila muslimana nego vojnika RS. Isti patent ko vucic, sindrom zrtve.
Ja volim kad Bosanac Mile, po vlastitim izjavama doduše umotanim, priča o interesu Srba
Ja bas volim kad tako patriote ko ti pisu o ostalim ljudima Lp
Ne, to ti radis i jos nisi iza resetaka, nevjerojatno
NIŠTA BAJDEN NIJE IZMISLIO.SVE ŠTO RADIŠ IDE PREKO RUSA ONI SU TI KOJI KOMADUJU.SVO ZLO NA OVOM SVIJETU DOLAZI OD RUSA I IRANA.
ma gorit češ ti u paklu vjećnom. jedan čovjek izludi 3 miliona ljudi pa 3bemu više 🤬
Reci mu mile da se izvine
Bravo klix, trojkaške debilčine, stavite ovog magarca inu vremensku prognozu da vam on mater izdajničku.
Mile samo ceka znak iz Moskve da napravi sukob
Mile pola čovjek pola mir