Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, želio bi da imamo u federaciji jednog vakog arogantnog, fašističkog, teroristu koji predstavlja Bošnjake
Probosanske stranke su spale na to da postanu konkubine Covicu. Koju ce Covic pozvati k sebi?!
nisi vracara ti si satorska pjevaljka
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja imam jedno pitanje za ove glupe hrvatice, bosnje i srbice????!! A TKO BI RADIO I GRADIO PO NJEMACKOJ,AUSTRIJI,SICARSKOJ,ITALIJI DA NIJE BALKANACA?????????????????????????? njemaca niti ima dovljno da rade, niti su radiše!!! ETO TAKVI NAM NEDAJU NAPRIJED!! TAKVI DRZE LOPOVE NA VLASTI!! TAKVI RADE SVE DA OVDJE BUDE LOŠE---KAKO BI LJUDI OTISLI ODAVDE!! PROBALI SA ARAPIMA??ALI MARVNA NIJE VAVIKLA RADIT KAO SLAVENI!! SLEVENI SU NEBESKI NAROD! A NE POGANI GERMANI ILI ANGOSAKS!
HOCU RECI OVO...NAS vise nema jarnike moje!! logicno je se okrenuti Ukraincima i Rusima!! Necete vidjeti Jose iz spanije ili Lucu iz Italije na mješalici , a bogami niSVicarca ni NJemca ni Sveđana ( osim pena njihovih) Dolazimo do zakljucka:: EU matr vm jbem ust!!!!
Dudo ima muda nek prica ko sta hoce.
Dodiče protjeraj šmita. Imaš moju podrsku. Bosanac
Ovaj futo nema m*da ostati u RS-u, u BiH da objavljuje svoje navodne trijumfe nego prvom prilikom zbrise preko granice. Zatim osporava kredibilitet CIK-a (prije objave o ponovnom prebrojavanju listica) iako se hvali najboljim izbornim rezultatima ikada. Lajao je oko Althee pa se pokunjio, sada laje na Smita oko imovine, eh vidjecemo kako ce tu proci.
... I onda neko ovdje pise "da je nama jednog Dodika". Lik je bio svercer, politicki preletac, na skupstinama se pokazao kao vulgaran, neelokventan, teski seksista, lazov, manipulator statistickim podacima, u drzavno Predsjednistvo je uveo kafansku atmosferu i na kraju krajeva, ponasa se kao despot na prostoru kojim vlada. Da, bas nam treba vise Dodika u drzavi.
samo bosnjo se brine za vikendice u trnovu sokocu visegradu da moze ici sadit bastu iz ugodnog rajvo sa
Dodik je hodajući politički mrtvac...
Rusi pali qrcu ua uši,Vučić citira Kur'an,poništiše ti izbornu kradju...Dragi Milokrade,kako hud deveraš??
Dodo ba, šuti i trpi !
Daj vise smirite se.. da zivimo normalno. Gade mi se i firme i politicari kolko su uvezani.
Hoćeš, hoćeš Milence ... I to sve pjevajući JA I ŠMIT, NE MOŽE NAM NITKO NIŠTA ...
ma garant, kao sto ni do sada nisi provodio. de da vidimo i to.
Dodik puno lupa gloposti ali da se stranci previse petljaju u nasu politiku, to je upravu 100 posto.
Svi vi pricajte sta hocete ali ja volim ovog Dodika on je NAŚ"BOSANSKI SRBIN"🤣🤣
Nisam ni ja vidovit ali ti ćeš Milorarade u zatvor radi krađe i korupcije.
Kako u Beogradu da daje izjave o svojoj drzavi BiH ....svasta ...:(
Lazes kurvo sve sto naredi to radis, lazov si ti procitani.