Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabio si Mile sa vetom sebi zadnji ekser u kovceg Opozicija te nece podrzati sa ovim tako da veto pada, a Njemacka ce ti udariti tarabu na investicije u rs , putovanja u Eu i imovinu u Eu i svim tvojim saradnicima . Drzi se ti satora i pjesme .
Tako je.Sve si ti u pravu.Pokreni vitalni interes i svali brigu na NSRS a oni te neće podržat ko i predhodna 4 puta i ti ispade srbenda a oni izdajnici.Kad ima ovaca biće i vune.
Idiot!
Najgore od svega je sto ce EU i poslije ovoga vise postovati njega nego bakira.
Sva politika se svodi , kako god glasaju dvojica treci je protiv o bilo čemu da se glasa.
Treba ga poslati da se igra s nekom djecom politicara i drzavnika.......ovo je smijurija
Jadan je taj njegov narod i svi njemu slični političari.
sumska se raspada bez deutschlanda pa sad kako hoces
Eno maloprije Trus pita jesi li se to opet pohasio.
Zamisli da ova drzava nema Dodika pa bila bi svica za njegovu Srbiju zbog toga je njemu krivo da ova drzava ostvari bilo kakav napredak.
Zna to Vučić, zato i srži ovog Pit bulla. Samo malo razumnije poltike iz RS-a mi bi odmakli Srbiji za koplje u svim segmentima.
Primjecujete li da nema btw ovdje. Cak ni dislajkova. Izgleda baja pusten niz vodu!? Otreso ga vucko?
Nesto se pitam da li ga legitimni podrzava u ovome. Sta mislite?
koja hinjska politika, tako plitko i tako providno da i majmuni na grani znaju u čemu je stvar... nadam se da srbi ovo kontaju i da će dodiku ispostaviti račun na izborima... kad smo već kod ispostavljanja računa... nada zadnja umire, i nadam se da će i ostale gnjide dobiti ono što zaslužuju... a znamo mi svi vrlo dobro ko su te istale gnjide, da ne nabrajam sada... i žalosno je to što se uvijek mora naglašavati sve, da se neko ne bi uvrijedio, a u istim smo goFnima svi..
Sta kaze ovaj podanik Rusije i male Srbije?
Popusit ces ti
ista prica vazda ugrozeni oni se nesto brane,kao u fol oni dobrice cijeli svijet zao svi protiv njih ccccccc dokle vise
Pojest ces govno Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Federacije i Njemacke.