Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je ovaj Bosanac s velikom glavom?
ovo se sve dešava zbog toga što nemamo glasova na izborima, nema naših predstavnika u rs-u, ko ne želi glasati a može po meni nije patriota.
Zar ovo nije krsenje dejtonskog sporazuma
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovako izgleda bjednik! Nekad si bio faca sto jest jest! Sad si klosar obicni koji plese po grobovima i koji se svima gadi
Kome svima?
Normalnom svijetu, zdravom pregledanom
I to je sastavni dio Genocida. Brisati nazive gradova gdje je isti počinjen
Ma neka probaju mjenjati pa kad im onda i citava EU uvede sankcije kad bukvalno svima zamrznu sve racune onda ce biti kuku pomagaj ,blizi se vracanje dugova Englezima sreca nije malo 2 milijarde ,pokusaj mile pokusaj.
Mozes I trafo stanici promjeniti namjenu, al presude ostaju iste
po zakonu je kako god
Jazavac još na slobodi. Pa dokle?
Ne razumijem BiH dijasporu koja zbog skrtosti ili lijenosti ne obnavlja BiH dokumente, ne glasa, a cak niti djeci da izvade BiH drzavljanstvo, a kunu se u patriotizam. Pogotovo ne razumijem protjerane i prognane, ima li kakvog revolta, otpora u njima
Bolje ti je da pitas SDP jel se pokajo zbog zakona o prebivalistu
Miran budi Bosanski Pravoslavac
Evo inicijative da se i ime RS promijeni, sigurni bi bila vecina u BIH za ovu ideju, takodje mozr visoki predstavnik to da zaustavi, kao i sa nazivom Aerodroma u Sarajevu
SLOBODAN VASKOVIĆ NAJAVLJUJE: "Od Dodika, u političkom smislu, ni panj neće ostati, i to vrlo brzo!"
Nije idemo se prijaviti mjesto stanovanja...tu su trebali bosnjica da zive...ali bakir kaze bitnije mu je centar sarajeva nego srrbrenica na izborima...pa se posle vadio kao kako to nije tako mislio ovo ono vam tam...e sada se trebaju svi bosnjaci zapitati sto je to tako i zasto je sve to tako posle 30 god rata!
Idemo se svi prijaviti u Srebrenicu kao mjesto stanovanja kad bude glasanje da osporimo bezobrazluk
Idemo, skupit se nas 10 000 i mogu da ga duvaju
Idemo se svi prijaviti u Srebrenicu kao mjesto stanovanja kad bude glasanje da osporimo bezobrazluk
Nista novo...Foču su nazvali srbinje a u naselju Divič kod Zvornika (gdje je 100% muslimansko stanovništvo) su pobili i protjerali kompletno stanovnistvo i na mjestu dzamije koju su srusili do temelja, napravili crkvu.
Mislite promjenom naziva grada da se zaboravi vas zlocin hahahah NIKADA
Ma tebi .edonja treba dobro nos natrljati i ruke zavrnuti Bas si sebi puno dopustio