Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj opet prijeti i ucjenjuje.. dok mu jednom sve to ne dodje glave
Izdajnici Trojke misle da će staviti BiH u poziciju gdje će ucjenama se komadati BiH u zamjenu za šarene laže. Dodik, Čović i Trojka imaju dogovor iz Dodikovu vikendice i oni idu po tom dogovoru. Dodik samo govori ono što je Trojka rekla da će da isporuči.
Niti Turska niti Bosna nikada neće biti primljene u EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
JE LI TO MAFIJAS UCJENJUJE BOSNJANE SA PUTEM U EU?
Trojka je dovedena samo da pozatvara neposlušne Bošnjake i podijeli državu a ovo zeleno svjetlo je samo to - svjetlo. Ono se pali i gasi. Isto kao i s Turcima.
Dodik samo govori ono što Trojka misli.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pregovorima o ulasku u EU, BiH moze dobiti samo jacinu na drzavnom nivou.. a entiteti ce biti svedeni na kotare... takodjer bit ce lakse da Unija uvede i sankcije za one koji opstruiraju drzavu
Murija ti ne gine a optuznica se prosiruje sigurno. Antiustavno djelovanje.
Sinoc je garant navijao za BiH tim
Lahko je njemu ima gdje i pobjeci, vila na Dedinju spremna.
Oper ce ti Helez hebati mater
Ja ne vidim sto se hrli u EU, nama je predobro i ovako...Narod digao glasa nije protiv i jednog politicara koji mesetare gradane BiH zakonima, porezima i sl. stvarima gdje su doveli na prosijacki stap Narod..Samo treba glasat ' Novaliceve koverte ovih godina nece biti uz Penziju' al sve ista masinerija ostaje na vrhu.Dobro je nama!
Nema u Bosni pametnih ljudi... po ovim komentarima vodim da glupani blage veze nemaju sta je sve trojka prodala... za sta ? Za neki status koji nista ne znaci.
Nesto kao zakon o prebivalistu ... SDP nas je kostao drzave.
Sisaj ga matori ♥️🇧🇦
Nije mogo cekat vepar da se nesto pozitivno desi u BiH da ima sa necim da prijeti.
Ne smije prosetat ulicom bez 5 likova da ga cuvaju, e sila si
Bas tako Bakir je na dzumi bez pratnje Cak i prosjaci dodju do njega,licno sam vidio
Al si zajeban glavonja!
Christian Schmidt nametni zakon da vidi da nas boli k sta on prica jednom za svagdan da mu jebemo mater
i vi zaduzeni do grla/neobrazovani/genecodinitvorci da odjebete. NEMA DOGOVORA
Ovaj opet prijeti a penzioneri u rs -u sa penzijom od 300 km i velika vecina radnika sa platom od 650 km u transu aplaudira , ma bravo majstore
Zašro držite ovog Ursus Arctosa na naslovnici i kao udarnu vijest? Nek' vam je na čast @klix