Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sječaš li se datuma kad si puko ko balon, ti čovječe nisi normalan
doci ce vrijeme...da ce dodik jedino moci odbaciti dorucak u zatvoru...
vrijeme je da se podnose tužbe protiv nacionalista potput Dodika zbog uporne diskriminacije "ostalih".
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Će da bude aBd ♥️🇧🇦🇧🇦⚜️
nema tu nikakve sumnje bosne je uvijek bilo i uvijek ce biti jedino moze nestati srba iz bosne
sad lijepo tuzbu i krivicno tuzit Dodika za podstijek ka neispunjavanju odluke suda!!! zvanično se moze tuzit da znate
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi na entitetske linije da otjeramo ovu chetnicku bagru ovi pokušaji ako im prodju proći će sve zato odmah srezati u temelju dosta vas je više mamu vam j..m
Ovaj je udario na opasne sihire treba ga odvest kakvom hodzi da mu izuci njemu nema pomoci cak i.mi vidimo sejtana pored njega ono zuto nesto nit je musko niti zensko
Mileja bih volio da ti meni kazes zasto ste agresori na Bosnu, zasto ste presudzeni u Hagu, zasto osporavate genocid a velicate zlocince, zasto poricete jezik Bosanski, zasto poricete Bosnjake kad su najstariji narod u regiji, zasto govorite o gradzanskom ratu kad nije tako, zasto mrzite i osporavate Drzavu Bosnu, njen Ustavni Sud, Dejton, presude sudova u Evropi itd itd. Volio bih da mi odhovoris dokumentima.
Ima li i jedan sud koji on priznaje se ovog rezimskog u Banjaluci
Ima li i jedan sud koji on priznaje se ovog rezimskog u Banjaluciš
Prihvatices laktasenko, ako treba silom narodne zajednice
nece predlozit nego naredit narodnoj skupstini da odbaci...ko korleone drzi sve konce
Izgleda ovog Mileta Bosanca i dragi Allah kad pozove sebi, on će sazvat Narodnu skupštinu RS. Gluho bilo. Nesposobni klovnovi. Presuda se mora i može ispoštovati a da se ne ugrozi bilo koja nacija ili nacionalna manjina. Samo treba dobre volje. A ovi odmah "odbacit ćemo". Ovaj inat balkanski će nam svima glave doći.
Jer ako bude gradjanska, onda ti gubis svoje malo carstvo zajedno sa Covicem i Bakirom i vase mafije padaju sa vama... Naravno da ces obstruirati
Tako je mrmonja, sve odbacuj dok te jednom ne odbace na smetljište gdje i pripadaš.
Baš sam iznenadjen ovakvim stavom i pricom... evo sve se čudom čudim...
Mogao bi ga dodo ubrzo podojkiti malo
Jok eto bit ce SRPSKA,pa jel ovan gmaz normalan i ko ga vise sluta gura skoj narrad u propast i neimastinu.Samo u gradjanskoj ce svi imati ista prava a do tada kraits kraj s krajem.
Kao Srbin sam ZA gradjansku drzavu, ali moje misljenje je da BiH PRVO mora u EU, a zatim da postane gradjanska drzava, jer sve osim toga mi zvuci veoma rizicno iako to u sustini i zelim, da BiH bude normalna i funkcionalna zemlja.
A sta stranci rade domacim fasistima hahahaaa