Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kriminalac blokira sve što je za BiH
najbolji dodik je uhapsen dodik...
Polahko jos malo dok dodu izbori
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kako opisati Dodika u knjigama historije? Ukratko: covjek koji je samo radio na rusenju odnosa, na destabilizaciji, ucjenama, korupciji, prodtakluku, itd. A nista skoro nije donio za napredak drzave u kojoj zivi i gdje je bio predsjednik. Ja da sam glaso za njega, umro bih od stida i sramote
kreno Mile u jačanje BiH a onda su iz Sarajeva krenli spominjat da bi ukinuli RS i od tada Mile okreće ploču i radi sve da bi se ugasila BiH.
Ali su glaso za Bakira 30. god pa to ti je isto
Izaberemo u predsjedništvo Becirovica,Mijatovića,Komsica,i naprijed u NATO i EU.Ova se šansa ne propušta. Hrabro i jako,naprijed BiH.
On hoce samo da Bosna i Hercegovina propadne! Da se dokaze kao nemoguca drzava, i da je podijele na Srbiju i Hrvatsku! Znaci, od 90ih se nista nije pomjerilo ni metar, a vi se prodajete na izborima za 20 maraka!
Za BiH je bitniji vojni sporazum sa GB.
Sad pitanje za njegove glasace... Jel se isplati glasati za covjeka koji unistavs zivotni standard i vas i drugih? Zbog budale ce se samo zivotni standard srozati. Njega ne brinu cijene ni goriva ni hrane a sta je sa vama?
Milokrade,koga bili racku za tvojom potezima...sve suplja,sve ce na kraju bit potpisano i kako treba,procitana si knjiga odavno...Ima li vojske,agencije za lijekove,ha??Nista....
Nije mi Jasno da I dalje ima bosanskih srba koji ga podrzavaju. Tacno mazohisticno..
Treba ovog krmka uhapsit pod hitno svi ispastaju radi zastite njegovog bogatstva ... Zapamtite , cim osjeti da ce biti uhapsen pobjece u Rusiju sa parama . Zivi bili pa vidjeli koliko njega boli racku za rs i srpski narod .
Au sad kad Ameri i Britanci povuku rucnu... Dodo ne treba ti jos i to u zivotu, bolje da si ostao svercat duhan😂
Taj smrdonja cini sve protiv drzave.
pa dobro ako HDZov izborni zakon nije stetan po nacionalni interes bosnjaka, onds ni ovaj sporazum ne bi trebao biti stetan po rs 😁
0 za logiku.
Eh eto Milorade. Spremi Ronhill, trebaće uskoro.
Dodik je jedna vanserijska BUDALA !!! Ali FAKAT...
Dodik, a i ostala dva, su pokazali da ce ici na stetu gradjanja u cilju predstavljanja kao spasitelja. Ukinite politicarima da se bave politikom iza 60 godina. Nije niko normalan, igraju se drzave.
Na stetu BiH kao i njenog entiteta RS. Zbog interesa Srbije koji je zamotan u velikosrpsku ideologiju Dodik konstantno prodaje interese gradjana RS-a jer ciljevi poput secesije, prijenosa nadleznosti i sl su nerealni
Boris na aparatima.