Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu da je posljednja. Da ne gledam više onu laktašku krmetinu. Prođeš pored predsjedništva, to danfa od njega na kilometar. Nema više ni Džafketa fikusa :)
Dodik za javnost i glasače glumi da je protiv Schmidt-a, dok HDZ i SNSD dobija iza zastora snažnu podršku Schmidta (kadra CDU-a, blizak HDZ-u) i evropske desnice koju podržava Rusija za rušenje EU...
tako je, dolazi naš trezorbaša zaslužni
I OVAKAV DODIK, KOJI SE SPRDA SA NJIMA, DRAŽI JE ZAPADNJACIMA OD BILO KOJEG BOŠNJAKA. ZAŠTO GA DRŽE I TETOŠE VEĆ 16 G.? ZATO ŠTO IM TREBA DOBAR RASTURAČ BIH, KAO I ČOVIĆ ZA KOJEG SE UTRKUJU ZAPADNJACI DA GA NAGRADE.
24.08.2022 22:45 10 feninga po kilogramu ukupljenih sljiva. Danas na citav dan da ukupi 200kg sljiva pod uslovom da su osrednje velicine i mjesavina bjelica i savki. Znaci 200kg sljiva ×10 feninga =20km. Nek mu Gorica kupi sljive za 20km citav dan.ki nije kupio sljive taj i nezna koji he to posao. Ovaj dodik je puko dibi -dus.dabogda mu se dogodine osusila sva stabla.
Šta je ukenjao se Dodo. Da je čist, pošten nebi njemu Schmit ili bilo ko tko želi dobro ovoj zemlji. Nego prpa da se ne otkriju i ne kazne sva lopovska djela i otimačina od naroda, a to neodgovara ni Baketu, a ni Čovketu. Njima odgovara ova anarhija, bezvlašće. A uređena država znači progon svih lopova bez obzira kojoj stranci pripadaju ili vjeri
Lud......
Zbog čega Dodik još nije tražio da se u budućnosti u BiH ukine demokratija i ljudska prava?
Malo slatkog secera za vene.
Nije dodik problem, uvijek će biti neki "dodik"... Ova država koliko god je ja volio, ovakva neće nikad funkcionisat.... Daj da se podijelimo dok još ima ikoga ovdje.... Kasnije nam svakako slijedi dijeljenje samo neće biti nikoga normalnog i zemlja će biti uništena.....
Zna Milojko jako dibro (jel te bre) , šta ga vrlo vrzo čeka..Pa , ko veli :..da još malo glumim "ba-ju"..!..Hahhahhaaa...Sitno.., sitno Mile broji.!
Sivonja, zna da mu je kraj...
Bosnjaci, ne bi trebalo odbiti ovaj predlog u vezi Schmida. Ako on bude nametnuo izborni zakon po volji Hrvata, onda zajedno sa Srbima glasajte da se najuri Schmid iz Bosne jednom za svagda. Treba malo sacekati i videti kako se situacija odvija. Ako Shvaba ne zeli da ode sam i stavi se na stranu Hrvata, onda Srbi i Bosnjaci na proteste i ponesite govnjaive motke i sve to najurite i da se vise nikad ne vrate.
Dodice treba tebe golog protjerati u Srbiju ili Rusiju.
Najmanje pola od ovoga sto mali baja radi je posao za tuzilastvo. gospodo iz tuzilastva imate li vi namjeru zastititi državu koja vas plaća ili nemate. Nakon oktobra lustracija vam ne gine u najboljem. Nadam se da ce doci vrijeme kada ce te vi biti predmetom optuzbe. Dosta ste postenog svijeta ojadili i napravili bespotrebnih troškova državi.
Grehota je ljudi, prsnuce krmak, eksplodirati... Dobro da je sjednica bila putem videolinka, inace bi Zeljko i Dzafer morali doci u oni deminerskim prslucima...
Dodik je izvršioc a ovo je evropsko maslo.
Dodo samo srkleti nargila-ratnike.