Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi cudo sto ovaj vo vuce za nos bosnje nego sto to radi cijeloj međunarodnoj zajednici
on najvise vuce za nos sumare jer on je potpisao neke stvari pa sad njima supljira
Haj ti Baja kod Erdogana na Raport.
Ramzan Kadirov iz Laktasa
Dodo Krme naše napredno
Kratko i jasno: “Mi smo bili i ostali krkani i necemo se mijenjati” Dodick
Ima Mile ima vi ste sve potpisali i nista se vise ne pitate, ako poricete o o sto je potpisano onda i mi trebamo poricati lotpis iz Dejtona jer je silom nametnut. Ukinuti genocidni entitet.
Dodo dzaba lajes... NATO ti pred vratima
Ti ćeš Mile SPRIJEČITI ulazak BiH u NATO, isto kao što si SPRIJEČIO NATO vježebe na Manjači. Radmanović kao predsjedavajući predsjedništva potpisao MOLBU za što brži ulazak u NATO.
rs se nikad nije nista ni pitala, a niti ce se ubuduce nizasta pitati, jer ce brzo nestati.
Libo nas racku Dodik! Ti Konras tvoja spika će nas shebati u votaži! Možda će da zabale ovi maloumnici koji velicaju nacionalne stranke.. Više je nas koji nismo takvi. Ja te ništa ne bi pitao. Prepolovio bi te!
Ti si mudo marjanovo
Bećirovic nije rekao da će entitet RS ući u NATO nego država BiH tako da ni nemaš potrebe ne to odgovarati niti će se entitet RS pitati o tome.
Priča za ovce.
A , šta misliš Milojko bre , imal išta od te tvoje ublehee.., ako se pitaju drugii(ima ih u BiH) , Ustavni sud , Ohr , V.Predstavnik, Ameri , Eu , ...itd., A , pitaju se ...i pitat će se...
Pitati će se država Bosna i Hercegovina. Entitet RS se neće pitati sigurno. Ne spinuj glasače.
Ubiće ga Kadirov, Boga mi !!!!!!!!!!
Pa stanite ljudi, Dodik se promijenio, nije to onaj stari Dodik, pitajte trojku, ako ne vjerujete svojim očima i ušima.