Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O čemu Porfirije brine, kad se pojavi uvijek na rubu sukoba, majmune
Znaci, ceric je hrvat🙈🤣
Hakem, moras priznati da je to vrh apsurda🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ti popa vodas po beogradu po politickim sastancima i to je ok ma mu ti na gu z iim
Dodik je uvijek javno najzesce napado svoje najvjernije saveznike.
Ko god ima pravo glasa ima i pravo da se miješa u politiku.
Predlažem KLIX-u da presele u RS i titraju duduku. Možete i iz Sarajeva, ali bi mu tamo bili i geografski bliži. Plaho se gotivite. Svaki njegov lavež stavljate u prvi plan.
SH-neri i FGR-ovi DOBRO ZNAJU DA SU TROJKAŠI HALALI DODIKU DRŽAVNU IMOVINU, TAKOĐER ZNAJU DA SE I OVI IZ SDA NE SMIJU PREVIŠE OČITOVATI JER IH MARFI I ŠMIT MOGU NAGRDITI. JEDINI KOME TZV MZ NE MOŽE NIŠTA JESTE REIS I IZ. REIS MORA REAGOVATI, JER NEMA KO DRUGI. A OVI ŠTO BALJEZGAJU DA SE IZ NE SMIJE MIJEŠATI U POLITIKU - TO BI IMALO SMISLA U NEKOJ SLOVENIJI NPR.. A OVDJE GDJE TI DUŠMANI UZ POMOĆ TZV MZ RUŠE DRŽAVU, IZ MORA VRIŠTATI INAČE BIH ŠAPATOM PADE.
3B - Bog Bosna Bosnjaci Dodik moze da j g
Duduk mile
Duduk mile
Duduk mile
Duduk mile
Upravu je vjera ne treba u politiku ali tako reci i Pomfritiju vašem SPC se isto žestoko mješa u sve
Neces jos dugo
Za imovinu će se liti krv ako treba, jer to je država. Nema sumnje, nema straha, sam BiH, #otporna na sve
IVZ je kod mene davno izgubila kredibilitet.Dodik je upravu, al sve ovo sto je rekao treba reci i Patrijarhu SPC-e i ovom nasem pravoslavnom duhovnom vodji iz RS-a da se bave duhovnim i moralnim stvarima a ne politikom.
Ovaj čovjek stvarno zaslužuje atentat,metak nije skup dosta je više..
Islamska zajednica Bosne i Hercegovine nema svog političkog "projekt managera" kao što to ima kontraverzna SPC u liku Akeksandra Vučića ili Milorada Dodika.Ona nastupa transparentno i sa jednim licem, iskreno i vjerodostojno a ne perfidno, podluklo i hinjski kao navedena kontraverzna organizacija.