Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Mile se druzi sve sa postenim finim insanima. Ne nasjedajte
Mike je najveći kriminalac na području Balkana u posljednjih 40 godina, a Bgm se i Dino družio sa poštenim dilerima po Dubaiju
@Dezmond Sad će Dino reći Miloradu vrati mi moje klikere i sličice, a Milorad će tražiti salvete što je njegova Gorica mijenjala sa Dininom hanumom.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
a Dodo izgubio izbore pa kradjom dosao do pozicije umjesto Trivic. Tebi je narod vec presudio, to ce ovi izbori potvrditi
Ugasio ga dodo, baš ga je ponizio
Znači sa ovim priznaje Dodik da su ga molili da ih nametne. Znam ja to cijelo vrijeme ali ovo danas je i pismena potvrda . Nema veze trojanci, za mjesec vam je svakako kraj.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vidio sam ja taj sud naroda neki dan
Dakle, djela na vidjela, kada se počnu optuživati fva kriminalca, onda je poplsva u kanalizaciji. Zapušii se i počne jako da smrdi.
Dodik je antibiotik za unitarizam. Da ga nije Srbi bi u BiH prrošli kao na Kosovu. Srbija treba da uči od Dodika kako se radi.
Dogovoreno prepucavanje prije izbora hahah
I jedan i drugi su već prošli kroz izlazna vrata!
Znamo ko je i kakav je Mile, ali većina ovoga što je rekao o Konakoviću stoji.
Redovan si pred lažnim sudom.a đe sila?
Nikada gore stanje nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve će uništiti samo kako bi zadržali svoje udobne fotelje, pa čak će i državu dovesti u pitanje samo da komunjare, paškari i našisti imaju funkcije i privilegije. Ništa nisu uradili za građane, osim za sebe, svoje članove, i udruženja koja su njihovi članovi osnovali. Građani su razočarani, a najviše njihovi glasači koji su očekivali promjene i da će ispuniti ono što su lažno obećavali. Katrel politika.
Sve posljedice sda vladavine
A košarku sa zajedno gledali...
SUKOB KARTELA, LAKTASKOG I DUBAIJI!
Koalicioni partneri se prepucavaju! Da glasaju samo oni sa natprosječnom inteligencijom, ne biste dobili ni glasa!
Što dolaziš na taj sud kada ga smatraš lažnim?
Auuuu teske rjeci Dino,ako je pola od ovoga sto Dodo kaze istina onnda i treba da izgubis na izborima
Jeftino spinovanje
Jesu se dogovorili...
Vidis li Milorade kako te SDA botovi podrzavaju, oni ne mogu zamisliti Bakira bez tebe.