Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"ako vojna vozila gledamo kraj zgrade televizije, škola i vrtića, moramo da se zapitamo o čemu se tu radi. Da li EUFOR možda procjenjuje da iz tih objekata dolaze prijetnje miru i stabilnosti BiH?" Apsolutno da. Iz te tri institucije u entitetu izlazi najveća prijetnja miru u BiH.
Činjenica da su Nijemci priznali svoje zlocine, osudili ih i vratili svu ratnu stetu za 20 godina stavlja ih na vrh osvjescene i moralne zemlje. Vi rsovici niste im ni do koljena. Tako da bosanski srbine ti nisi nikakvo mjerilo morala da nekom držiš lekcije
Dosadni ste više i vi i on
debil ..
Istorija kaze da su srbi u WWII bili sljedbenici nacisticke Njemacke kao i hrvati. Vidi pod Nedic, ljoticevci, chetnici.
Do sada je Njemacka mirno posmatrala situaciju u BiH. Sada kada se najjaca zemlja u EU pocela interesovati odmah panika. Tako je lako procitati ovog Dodika.
Sta ima veze i Bosnje bi da Hrvatska vojska bude u BiH zvali bi ih Ustashama, mozes i Svabe zvati nacistima
Boje ti Bosnjo terma